У четвер не варто починати щось нове, спрогнозувала астролог / фото flickr.com/131560689@N04

Складено гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку – у середу, 12 січня, можна розв'язувати грошові питання, а з четверга вже не варто братися за нові справи.

Понеділок буде не дуже продуктивним днем, в робочий ритм варто входити плавно, поділилася прогнозом з УНІАН астролог Юлія Погорельченко.

За словами експерта, понеділок підійде для розгойдування, ранок може бути трохи дратівливим, можливі напружені ситуації з жінками чи в сім'ї. Співрозмовниця порадила зберігати спокій, і до вечора все налагодиться.

Відео дня

Вівторок підійде для творчої реалізації, є можливість нестандартно подивитися на поставлені завдання. Варто прислухатися до інтуїції. 

Вдень можливе нерозуміння, розбіжності в поглядах, якась дратівливість, непередбачувані ситуації. До вечора можна відчути себе засмученими, захочеться закритися від усіх. 

Середа – сприятливий день для розв'язання фінансових питань чи тих, що пов'язані з домом, нерухомістю. В цілому енергії дня позитивні, буде і взаєморозуміння з людьми, і з самим собою. Хороший день для роботи з психологами. 

Напружений аспект Марса і Нептуна може зіпсувати ситуацію тим, що витрачені сили виллються в порожнє. Варто все розрахувати заздалегідь, не найкращий день для ризику. 

Читайте такожНазвано найчесніші знаки Зодіаку: ні краплі брехніЧетвер – звичайний день, під час якого буде багато спілкування, контактів і переміщень. Головне – уникати егоїзму і не роздувати свою особистість.

Погорельченко порадила вже з цього дня не починати нічого нового.

П'ятниця – гармонійний день, добре підійде для дружніх зустрічей, посиденьок, поїздок, різного роду спілкування. У цей день вся робота буде вдаватися. Непоганий день для відвідування СПА, лазень, косметологів. 

У п'ятницю Меркурій розгортається в ретроградний (зворотний) рух і на найближчі три тижні ставить перед людьми деякі обмеження, може гальмувати діяльність. Не варто в цей період починати нічого нового.

Субота – день роботи, хоч і вихідний. Можна зайнятися прибиранням, готуванням, можливо, завершити якісь робочі справи. День не підходить для планових консультацій з лікарями та для здачі аналізів. Ранок, найімовірніше, буде конфліктним. Складно буде розподілити обов'язки між чоловіками й жінками.

Астролог порадила присвятити неділю дому та сім'ї, дітям, літнім родичам і жінкам. 

"В цілому непоганий день для нових знань і умінь, нових вражень, буде багато емоцій, від вас лише залежить їх градус", – додала експерт.

Погорельченко попередила, що з'єднання Сонця з Плутоном може надати напруги.

"Краще уникати масових скупчень людей. Хороший період для роботи над собою і переосмислення. Також уникайте тиску на людей і не давайте продавити себе, якщо впевнені в рішенні", – порадила астролог.

Раніше астрологи склали гороскоп на січень 2022 року і зазначили, що протягом місяця трьом знакам Зодіаку – Риби, Діва й Козеріг – прогнозується колосальний фінансовий успіх.

Вас також можуть зацікавити новини: