Гороскоп здоров'я на тиждень / фото slovofraza.com

Існує безліч видів гороскопів, які пророкують долю людини і дають нам життєві поради щодо зірок і планет. Гороскоп хвороб і здоров'я розповість, які небезпеки застерігають вас на цьому тижні, і як можуть захистити своє здоров'я різні знаки.

Овен

На цьому тижні вам надасться хороший шанс привести себе в відмінну фізичну форму і скинути зайву вагу. Але морити себе голодом і сидіти на строгих дієтах не потрібно. Достатньо лише відмовитися від солодощів і смаженої їжі, і збільшити фізичне навантаження. Корисно зайнятися бігом або гімнастикою.

Телець

У Тельців на тижні буде часто боліти голова без ясних причин. До вихідних головні болі посиляться. Постарайтеся висипатися і не переробляти. Також важливо поменше дивитися телевізор і сидіти за комп'ютером. Замість цього більше гуляйте на вулиці.

Відео дня

Близнюки

Читайте такожНазвано найчесніші знаки Зодіаку: ні краплі брехніВаше самопочуття на цьому тижні буде сильно залежати від вашого настрою. Постарайтеся кожен день піднімати собі настрій і радіти дрібницям. Стреси, конфлікти і недосипання можуть привести до стрибків артеріального тиску і болів в серці.

Рак

Раки можуть зіткнутися з кишковими захворюваннями і болем в животі. Особливо високий ризик розвитку таких симптомів при поганому харчуванні. На цьому тижні Ракам потрібно забути про алкоголь і смажену їжу. На вихідних ви будете чутливі до змін погоди і схильні до заколисування в транспорті.

Лев

Представникам цього знака на тижні часто буде не вистачати енергії навіть на повсякденні справи. Ви будете часто відчувати себе втомленим і знесиленим. Дуже хочеться зараз повалятися на дивані, але піддаватися спокусі не можна. Проводьте більше часу на свіжому повітрі і займіться активним відпочинком. Тільки так ви зможете повернути свою енергійність.

Гороскоп хвороб на тиждень для всіх знаків / фото kruto.online

Діва

Діви будуть погано переносити алкоголь і стан сп'яніння. Краще зовсім відмовитися від нього на цьому тижні. На початку тижня також можуть загостритися хронічні захворювання. Особливо вразливі зараз шлунок, печінка і нирки. При виникненні неприємних симптомів обов'язково зверніться до лікаря і здайте всі необхідні аналізи.

Терези

Терезам в цей період дуже не хочеться звертатися до лікарів. При підозрі на захворювання ви вирішите поставити собі діагноз через інтернет або звернутися до родичів. Однак самолікування і самодіагностика на цьому тижні вкрай небезпечні. Ви можете зробити велику помилку і упустити ранню стадію серйозного захворювання.

Скорпіон

Читайте такожМісячний календар на квітень: сприятливі та несприятливі дні місяцяЗараз ваш стан буде стабільним і незмінним. Хворіти на цьому тижні Скорпіонам небажано - будете дуже довго одужувати. Зате здорові Скорпіони можуть не бояться ніяких захворювань. Для вагітних жінок цього знака тиждень буде дуже вдалою, а пологи пройдуть легко і успішно.

Стрілець

Зірки схвалюють ваше прагнення до активного відпочинку і фізичних вправ. Пробіжки, заняття в спортзалі і басейні дуже добре відобразяться на вашому самопочутті і наповнять вас енергією. Але не варто забувати про техніку безпеки, оскільки на цьому тижні підвищений ризик ударів, розтягнень і переломів.

Козоріг

На цьому тижні Козероги зіткнуться з весняним авітамінозом і ослабленим імунітетом. Їжте більше свіжих овочів, фруктів і ягід, а також по можливості вживайте морську рибу і водорості. В середині тижня можуть бути проблеми з суглобами і болі в спині. Корисним буде лікувальний масаж.

Водолій

Слабким місцем на цьому тижні буде серцево-судинна система. Водолії можуть відчувати запаморочення, біль в очах, втому і дратівливість. Також вкрай важливо для цього знака дотримуватися режиму і дотримуватися термінів прийому ліків. 

Риби

Вам слід трохи обмежити себе в їжі: зменшити розмір порцій, замінити калорійні продукти на більш легкі і відмовитися від перекусів між прийомами їжі. На цьому тижні ви будете схильні до повноти. Однак обійдіться без фанатизму. На вихідних можуть бути проблеми зі шкірою і волоссям. Можна звернути до косметолога, робити маски і користуватися доглядовими кремами.

Вам також може бути цікаво: