Як правильно гадати на ромашці / фото ua.depositphotos.com

Ворожіння на ромашці - улюблена літня розвага багатьох дітей і дорослих. Ця симпатична квітка допомагає нам дізнатися відповідь на наше запитання і визначити, чи любить нас наша друга половинка або чи збудеться наше бажання. До ворожінь на ромашці не варто ставитися занадто серйозно, адже це просто невинна забава. А якщо результат вам не сподобався - може, вам трапилась неправильна квітка і варто вибрати іншу.

Ворожіння на ромашці "любить - не любить"

"Любить - не любить" - найпопулярніше ворожіння на ромашці, яке знають всі. Для нього потрібно вибрати молоду квітку з великою кількістю пелюсток. Відривайте їх один за іншим і по черзі говорите "любить" або "не любить" (в іншому варіанті - "так" або "ні"). Варіант, на якому відірветься остання пелюстка, буде відповіддю на ваше запитання.

У цього ворожіння є розширена версія, яка звучить так: "любить, не любить, плюне, поцілує, до серця притисне, до біса пошле".

Відео дня

Ворожіння на ромашці на вибір найкращого варіанту

Загадайте собі питання, яке вас хвилює, і придумайте кілька варіантів відповіді, між якими вагаєтеся. Потім нарвіть зі стеблом ромашки в кількості, рівній варіантів відповіді. Поставте квіти у вазу з водою. Щоб не забути, яка квітка що означає, можна прикріпити записки. Та ромашка, яка зів'яне останньою, буде найправильнішим варіантом.

Ворожіння на ромашці на дружбу

Цей ритуал допоможе визначити, наскільки добре до вас ставиться людина. Загадайте людину, про яку хочете поворожити, і зірвіть 12 молодих розкритих квіток. Опустіть ромашки в ємність зі стоячою водою або водойму. Зачекайте кілька хвилин. Чим більше квіток потоне, тим важче буде побудувати хороші відносини з людиною.

Ворожіння на ромашках про майбутнє

Цей ритуал допоможе визначити, якими для вас будуть наступні 3 місяці - щасливими або невдалими. Для цього зберіть букет ромашок і покладіть на стіл на 3 дні. Якщо по закінченню цього терміну квітки залишаться свіжими, то наступні 3 місяці принесуть вам щастя, а якщо ромашки зів'януть, то на вас чекають труднощі.

Ворожіння на ромашках про долю

Цей ритуал проводять в ніч на Івана Купала, хоча так можна поворожити і в звичайний день. Сплетіть вінок з квітів ромашки і пустіть його плавати по воді. Якщо квіти швидко потонуть, то варто чекати біди, а якщо попливуть далеко - все буде добре. Якщо вінок до опускання на воду сам по собі розпускається, то можливі проблеми в сім'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: