Календар весіль на червень 2020 / фото ua.depositphotos.com

Вибір дати весілля – це основа планування майбутнього торжества. Кожній закоханій парі хочеться, аби день для одруження був вдалим, а дата – красивою й символічною. Адже вибір дня для одруження є запорукою сімейного щастя майбутньої сім’ї.

Читайте такожГороскоп на літо: на які знаки Зодіаку чекає багатство, а на кого - кохання

Вважається, що Місяць може змінити в той чи інший бік не лише весілля, але й усе життя. Обравши найсприятливіший день для весілля, можна уникнути деяких неприємних моментів у шлюбі, а також знайти гармонію з собою і своїм партнером.

Відео дня

Червень вважають сприятливим місяцем для весілля, що підтверджує статистика, яка вказує на велику кількість шлюбів, що укладаються в цей період.

Місячний календар підкаже молодятам, коли найкраще призначати день весілля у червні 2020 року, влаштовувати святкування з урахуванням побажань нічного світила, зокрема, його вдале розташування, в тому числі у зодіакальних сузір’ях.

Сприятливі дні для весілля у червні 2020

Найбільш вдалими днями для весілля в останній літній місяць, згідно з місячним календарем, є 1, 5, 21, 23, 26 і 28 серпня. Допустимі числа для одруження в серпні 2020 року – 2-4, 6, 8, 11, 15, 18, 19, 22, 24, 25, 27, 29 та 30.

Несприятливі дні червня 2020-го для одруження

Тим, хто вирішив побратися у серпні 2020 року слід врахувати, що, з точки зору місячного календаря, невдалими днями для взяття шлюбу вважаються 7, 9, 10, 16, 17 і 20 числа.

Як обрати найбільш вдалі дні для одруження

Загалом, якщо розібратися у місячному календарі детально, то можна помітити, що астрологи радять призначати одруження на фазу зростаючого Місяця.

Весілля у червні 2020 - сприятливі та несприятливі дні / фото svadbalist.ru

Натомість спадаючий Місяць здатен привнести навіть у найбільш гармонійний союз сварки та негаразди, а можливо й спровокувати у стосунках розкол.

Звісно, сам лише сприятливий день для шлюбу не обіцяє щасливого сімейного життя. Але є дні, коли реєстрація шлюбу просто кодує людей на майбутню зраду, вдівство або бездітність.

Коли краще грати весілля за церковним календарем

Читайте такожАстрологи назвали найзліші знаки Зодіаку

Тим, хто живе за християнськими звичаями, планувати весілля на 2020 рік потрібно з орієнтиром на церковні статути. Щоб одруження у 2020 році принесло благополуччя і щастя молодій парі, потрібно обов’язково враховувати певні моменти.

Так, не варто вибирати для взяття шлюбу дні, які припадають на піст (як одноденний, так і багатоденний). А у червні 2020 року, згідно із церковним календарем, почнеться Петрів піст, який триватиме з 15 червня по 11 липня.

Забороняється одруження у четвер, вівторок (напередодні пісних днів) і суботу. Не рекомендується також грати весілля, коли в храмі проходить велике церковне свято.