Коридор затемнень 2023 / pixabay.com

Цієї весни на нас чекає складний період, який пов'язаний з двома астрономічними подіями - сонячним і місячним затемненням. Ця "парочка" практично завжди приносить з собою неприємності або біди. Але їх можна уникнути - УНІАН розповідає про особливості цього коридору затемнень, коли потрібно бути особливо обережним і як не наробити помилок.

Раніше ми розповідали, коли буде сонячне затемнення 2023 і як його пережити.

Що таке коридор затемнень

У квітні й травні мешканці Землі зможуть спостерігати дві неймовірні події: сонячне затемнення 20 квітня 2023 і місячне затемнення 5 травня 2023. Коридор затемнень - це період між цими двома датами. 

Відео дня

Езотерики стверджують, що затемнення самі по собі чинять серйозний вплив на життя людей. Що вже говорити про коридор - у ньому завжди досить таки "темно".

Коли буде коридор затемнень 2023 і його особливості

Перший в цьому році коридор відкриється20 квітня о 04: 37 і закриється 5 травня о 21: 32 за київським часом. Але є важливий момент: впливати на людей він почне десь за тиждень до початку, а закінчить через 6-7 днів після закінчення.

За словами астрологів, цей коридор затемнень пройде по осі двох знаків: у вогняному Овні відбудеться сонячне затемнення, а у водному Скорпіоні - місячне. Поєднання цих двох протиборчих стихій, вогню і води, призведе до непорозумінь і сварок. В цей час можуть проявлятися гнів і дратівливість, тому потрібно бути готовим до різного роду провокацій і контролювати емоції. Також в цей період будуть відбуватися речі та історії, пов'язані з минулим - на світ Божий вилізуть помилки, зроблені колись. Але є і хороша новина - буде шанс їх виправити.

Коридор затемнень - що не можна робити 

Щоб вийти з коридору затемнень "без шишок і саден", потрібно бути максимально обережними в цей час. У цей період не слід:

  • починати щось нове - результату не буде, енергія Місяця буде перешкоджати;
  • приймати важливих рішень;
  • виводити стосунки на наступний рівень або розривати старі - відкладіть питання після виходу з коридору;
  • брати кредити - можна загрузнути в боргах.

Цей період в чомусь схожий з повнею - щоб уникнути неприємностей, найкраще в цей час "залягти на дно" і прикинутися сплячим.

Як пройти коридор затемнень - що потрібно робити 

У коридорі затемнень буде "темно", але цей період можна використати для того, щоб переосмислити життя і поліпшити карму. В цей час можна і потрібно:

  • згадати про свої минулі вчинки і постаратися виправити ситуацію;
  • навести порядок у справах, завершити все розпочате;
  • повернути все, що було взято в борг, та позбутися "хвостів".

Цілком можливо, що під час коридору затемнень в житті з'явиться колишній партнер - це значить, що залишилося незакритим якесь питання. Але зв'язок буде нетривалим. Однак якщо в цей період відбудеться знайомство, то якраз воно буде доленосним - ця людина зіграє велику роль.

Вас також можуть зацікавити новини: