Анжела Перл / скріншот

Астролог і таролог Анжела Перл опублікувала на своєму YouTube-каналі гороскоп для всіх знаків Зодіаку по картах таро на березень 2023 року. Розповідаємо, які головні події будуть в житті кожного знака. 

Овен

Карти говорять, що Овнам потрібна перерва і відпочинок. Анжела Перл уточнює, що тим Овнам, які будуть приймати якесь важливе рішення, потрібно зупинитися і гарненько подумати. 

Телець

Тельцям випав туз мечів. Карта говорить про те, що буде вирішена якась проблема, буде розрубаний вузол конфліктів, будуть відкриті двері в нове світле майбутнє. Також на Тельців чекають поїздки за кордон, публічні виступи, відрядження, але ці події будуть наповнені переживаннями. 

Відео дня

Близнюки

Сатурн і Плутон стануть причиною змін енергії і подій, які раніше йшли своєю чергою. Першою випадає карта швидкості - вона знаменує, що зміни будуть швидкими. Вона пов'язана з поїздками, перельотами, автомобілями, очікуванням якоїсь звісточки або посилок. Анжела Перл каже, що Близнюки отримають все, що собі загадали. 

Рак

Анжела Перл по картах таро прогнозує Ракам навчання, розвиток, прийняття важливого рішення - це все точно змінить найближче життя. Також Ракам на березень пророкують поїздки і подорожі - місяць буде цікавим і наповненим. 

Лев

Перша карта для Левів - це туз пентаклів. Вона говорить про те, що фінансовий потік відкритий. Туз - це нові можливості, що відкриваються двері для грошей, великі суми. Протягом березня може бути вигідна угода, допомога від держави, подарунок. Анжела Перл каже, що може бути пропозиція як про співпрацю, так і пропозиція руки і серця. Початок весни буде дуже хорошим!

Діва

Березень покаже загалом те, що чекає на Дів до кінця 2023 року. Перша карта, яка випадає Дівам - це диявол. Вона означає роботу, зобов'язання, служіння і службу, авторитет, який тисне і маніпулює. Диявол може програтися в романтичних стосунках - буде бажання розлучитися з партнером, але якісь зобов'язання не дозволять цього зробити. 

Терези

На Терезів чекає переїзд - вони можуть зняти класні апартаменти в тому місці, де хотіли. Також може бути відкриття бізнесу - нова справа принесе хороші доходи. Анжела Перл каже, що випадає карта справедливості - це юридична карта, яка говорить про хороші угоди в березні 2023.

Скорпіон

У березні Скорпіони можуть почати медитувати, щоб дозволити собі розслабитися. Анжела Перл каже, що Скорпіонам в березні можуть запропонувати роботу, але не варто на неї погоджуватися - вона їм не сподобається, і вони будуть потім шкодувати про поспішно прийняте рішення. 

Стрілець

Для Стрільців випадає карта сонце - це радість, успіх, гарний настрій, здоров'я і сприятливі умови для всіх починань. Анжела Перл пророкує просування вперед у справах. Також чекають на Стрільців хороші новини у фінансовому плані. Але випала також п'ятірка пентаклей, яка символізує витрати - може бути допомога малозабезпеченим, витрати на медичне обстеження, лікарів. Найчастіше це карта чогось некомфортного. 

Козеріг

Король мечів в розкладі Анжели Перл говорить про те, що Козероги будуть просити когось про допомогу, звертатися за консультацією. Життя в березні тісно переплітає долю Козерога з чоловіком, який за гороскопом Близнюки, Терези або Водолій. 

Водолій

Перша карта - це ієрофант. Це соціум, закон або людина, яка має авторитет. Так, наприклад, в березні у Водоліїв може з'явитися вчитель, наставник або правозахисник. 

Риби

Рибам випадає п'ятірка жезлів - це зміни, конкуренція, змагання. Анжела Перл каже, що у Риб в цьому місяці можуть бути перегони за першість або конфлікт в сім'ї. Ще одна карта - це король мечів. Перл уточнила, що боротьба, яку показала перша карта, може бути пов'язана з законом.

Нагадаємо, екстрасенс назвала три найнебезпечніші регіони в березні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: