Кому пощастить у коханні на початку травня / bucurestifm.ro

Астрологи розгадали таємні знаки зірок і поділилися своїми рекомендаціями про те, як досягти щастя на початку травня в особистому житті знакам Зодіаку.

При цьому вони виділили три знаки Зодіаку, яким у період з 4 по 10 травня пощастить у коханні, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, на які чекають кардинальні зміни у травні

Відео дня

Тілець

Зірки приготували для закоханих Тільців приємні зміни у стосунках з протилежною статтю. При всій любові до стабільності, цього тижня їхнє серце може зажадати екстриму і новизни. Якщо не вдасться реалізувати бажання в любовній сфері, не варто дивитися на це песимістично. Зірки говорять, що всьому весь час, і трохи пізніше вийде надолужити згаяне.

Скорпіон

Скорпіони, які цього тижня зроблять крок назустріч змінам, покладуть початок довгому щасливому перебігу подій. Зірки підказують: всі справи, розпочаті з 4 по 10 травня, отримають своє продовження. Втім, це ж стосується конфліктів та образ, тож бажано не давати цього приводу, зосередитися на чомусь приємному і не втрачати шанси поліпшити стосунки.

Стрілець

Прийдешній тиждень ніби спеціально створений для того, щоб Стрільці безтурботно насолоджувалися життям і ніжними почуттями, забувши про всі умовності й комплекси. Астрологи налаштовують на оптимізм, гармонію почуттів і деяку легковажність — це те, що допоможе почуватися щасливим без всякої причини.