На три знаки Зодіаку чекають любовні пригоди в травні / фото pixabay.com

Зустріти в травні кохання буде нескладно. Все питання в якості цього почуття, у тому, до яких стосунків воно призведе.

Про це йдеться в любовний гороскоп Наталії Коляди, пише AstroMeridian.

Знаки Зодіаку, яким пощастить у коханні в травні 2020

Близнюки

Близнюки будуть буквально випромінювати чарівність і привабливість. Вони не будуть приховувати зацікавленість у знайомствах.

Відео дня

Найбільш повно Близнюки зможуть розкритися саме в романтичних стосунках. Вони будуть виражати себе через стосунки з партнером, флірт, романи. Глибина і серйозність стосунків їх буде цікавити мало, головне, щоб було не нудно і щоб їм говорили більше компліментів.

Стрілець

Самі Стрільці можуть і не думати про кохання. Вони не обов'язково будуть поводитися так, щоб їх помітили. У коханні взагалі мало що буде залежати від них. Ініціатива буде належати іншій людині. І ця людина неодмінно знайдеться. Стрільці в травні познайомляться з привабливою та чарівною людиною, яка буде готова засипати їх компліментами та говорити про кохання.

Водолій

Водолії можуть закохатися без пам'яті навіть не у конкретну людину, а у всю цю атмосферу романтики, флірту і недомовленості. Вона буде затягувати й зачаровувати. Гороскоп радить не надавати серйозного значення всьому, що відбувається, і не будувати довгострокових планів: коли період сп'яніння мине, багато що виявиться несерйозним та ще й не дуже цікавим.

Раніше астролог Василина Володіна розповіла, що чекає на знаки Зодіаку в травні, і виділила головних щасливчиків цього періоду.