Овнів чекає успіх на любовному фронті лише в другій половині осені / passion.ru

Астрологи склали любовний гороскоп на осінь для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Овен

Овнів чекає успіх на любовному фронті лише в другій половині осені. У самотніх представників цього вогняного знака є шанс зустріти надійного партнера. Більше фліртуйте! Крім того, вам варто впритул зайнятися своєю фізичною формою. Овнам, у яких вже є друга половинка, слід додати в відносини більше романтики.

Відео дня

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахТілець

На початку осені 2020 року Тельцям не пощастить в любовних справах. Нові стосунки не зададуться, старі можуть зіпсуватися, якщо не приділяти другій половинці увагу. Однак потім ситуація зміниться на краще. Однак пам'ятайте, що над стосунками потрібно працювати. І не чекайте від них занадто багато. 

Близнюки

Восени велика ймовірність, що самотні представники знака зустрінуть другу половинку. Близнюки можуть закрутити відразу кілька романів, але трапиться це не раніше листопада. Серед цього розмаїття головне не упустити справжню любов. Представникам знака, вже перебувають у відносинах, пощастить. Пару чекають великі щасливі події: переїзд в нове житло, весілля або новини про появу довгоочікуваної дитини.

Рак

Більшу частину осені 2020 Ракам не буде везти в любовних справах. Краще зайнятися роботою. Вас чекають часті сварки і розбіжності. Трохи краще ситуація буде у сімейних представників знака. 

Лев

Леви восени будуть популярні серед представників протилежної статі. Завдяки морю чарівності, у них з'явиться відразу кілька нових шанувальників, з яких вони можуть вибрати підхожого. Тільки не варто витрачати сили на всіх відразу, краще зупинитися на одній меті і домагатися її. Сімейне життя одружених і заміжніх левів налагодиться. Вдасться реалізувати мрії. Правда, для цього обом партнерам доведеться вийти за рамки комфорту, в яких аж надто затишно, але одноманітно. При відсутності руху у відносинах вони зіпсуються.  

Діва

Діви цієї осені будуть щасливі в коханні. Діви будуть особливо надійними, вірними і уважними стосовно коханих. Це зробить союз ще більш щасливим. У самотніх представників знака в другій половині осені підвищуються шанси зустріти свою долю. Самотня Діва може познайомитися з людиною, який викличе в ній серйозні почуття. Доведеться робити перший крок, але результат буде того коштувати.

Терези

Весь вересень і перша половина жовтня 2020 року – невдалий, з точки зору любові, час для Терезів. Краще навіть не починати романтичні відносини. Шанс на продуктивні знайомства випаде в останній тиждень жовтня. Але не рекомендується робити рішучі кроки, щоб відразу почати жити разом. Слід спочатку придивитися до людини і зрозуміти, чи проявляє він всерйоз відповідні знаки уваги. Терезам, які вже перебувають у відношенні, також пощастить в цей період. У союз прийдуть гармонія і спокій. Є час розслабитися і насолодитися добробутом. А ось в листопаді не виключені розлади.

Скорпіон

Любовний гороскоп осені 2020 говорить, що Скорпіони стануть ревнивіше, ніж зазвичай. Є ризик добряче посваритися і навіть втратити кохану людину через дрібницю. Астрологи радять довіряти партнеру і не набридати йому необґрунтованими підозрами. Ревнощі буде викликана просто нестачею турботи з боку другої половини. Вільним Скорпіонам варто більше фліртувати. Активний пошук підвищить шанс познайомитися з майбутнім чоловіком. Не виключено, що виникне любовний трикутник. І Скорпіон стане його вершиною. Але в листопаді проблема вирішиться. Представник знака нарешті зрозуміє, хто йому більше подобається.

Стрілець

Стрільці восени 2020 року можуть знайти любов, яка повністю затягне їх. Досить уникати романтики, пора знайомитися з новими людьми і ходити на побачення. Результат залежить тільки від стрільців. Це може бути легкий, нічого не значущий флірт, захоплюючий і нетривалий роман або серйозні відносини. Найбільш доленосний час-друга половина вересня і весь жовтень. Сформованим парам також пощастить цієї осені. У них буде стабільний етап у відносинах. Спільні плани, побудовані восени 2020, втіляться в реальності. Кохані поринуть в побутові справи, сім'ю і один одного. Романтика і пристрасть від цього не постраждають. Навпаки, люди переймуться загальними справами і ще більше зблизяться. Коли з турботами буде покінчено, варто разом відправитися в маленьку подорож і відпочити.

Козоріг

Любовний гороскоп на осінь 2020 року запевняє, що початок осені буде вдалим для самотніх Козерогів. Тому рано впадати у відчай, що нікому буде зігріти майбутньої зими. Треба просто зробити перерву в пошуках другої половинки. І життя сама зведе з потрібними людьми. Так самотнім представникам знака вдасться створити серйозні і міцні відносини. У вересні і жовтні в сім'ях Козерогів будуть панувати гармонія і добробуту. Однак у листопаді почнуться конфлікти. Закінчаться вони тільки до кінця місяця. Партнерам буде не вистачати пристрасті. Для того, щоб Осіння нудьга не перейшла у великі сварки, рекомендується направити енергію в інтимне життя, спробувати що-небудь нове. Також варто знайти спільне захоплення для душі. Так партнери не тільки повеселяться, але і стануть ближче.

Водолій

Самотні Водолії підуть шукати нові розваги. Але восени 2020 року у них не вийде завести серйозні стосунки. Справа закінчиться швидкоплинними романами. А ось зв'язок подружжя в сім'ях Водоліїв, навпаки, зміцниться. Шлюб наповниться трепетною ніжністю і близькістю один з одним. Можливі протиріччя між партнерами, але вони не завдадуть сильної шкоди відносинам. Не виключено, що повернеться шанувальник з минулого, з яким доведеться бути рішучим і жорстоким, а до коханого – тактовним і терплячим. Треба розставити пріоритети і пояснити другій половинці, що минулі відносини вже нічого не значать. Своєчасна розмова допоможе уникнути неприємностей.

Риб

Над сімейними Рибами восени 2020 нависне загроза. Будь-яка дрібниця здатна привести до розриву відносин. Звичайно, Риби будуть зайняті справами, але важливо пам'ятати про свого партнера, приділяти йому увагу, хвалити його, дарувати приємні дрібниці. Попри нерішучість і критичність щодо себе, самотні представники знака захочуть сходити на побачення. У другій половині листопада вони можуть розраховувати на успіх у цьому починанні. Для зустрічі зі значущою людиною рекомендується відвідувати галасливі місця: корпоративи, весілля, дні народження. Головне - не забувати про те, що для позитивного першого враження важливий зовнішній вигляд. Рибам слід шикарно вбратися, взяти з собою талісман.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає казкова удача у вересні.