Молодик 12 квітня - чим загрожує / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 12 квітня, настав черговий молодик. Проходить він під покровительством вогняного знаку Зодіаку Овен. Тому цей молодик ще називають Вогняним.

Читайте такожМісячний календар на квітень: сприятливі та несприятливі дні місяцяМолодик (або новий Місяць, іноді новомісяччя) – це з'єднання Сонця і Місяця.

У цей момент природний супутник Землі стає непомітним для людського ока. Річ у тім, що поверхня Місяця сама не світиться, а лише відбиває сонячне світло. І в цей час він "показує" нам свій темний бік, який не освітлюється Сонцем.

З давніх часів астрологи відзначали вплив молодика на організм людини. Місяць також здатен впливати на наш настрій і поведінку. Чимало людей, зокрема, в цей період стають пригніченими й виснаженими, впадають у депресію, часто у них болить голова, різко міняється настрій.

Молодик у квітні 2021: коли, дата

Новий Місяць настав 12.04.2021 о 5:31. Це 2-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуває у знаку Зодіаку Овен. Відсоток освітленості Місяця становитиме 0%. Місяць зійшов о 06:40, а зайде о 20:08.

Особливість квітневого молодика

Молодик під управлінням вогненної стихії закладає програму дій на цілий рік уперед. У цей час варто розпочинати нове, йти неходженими шляхами, завойовувати, здійснювати мужні вчинки, стояти на своєму й вести за собою інших.

Хоч під час нового Місяця наша енергетика перебуває у найнижчій точці, вогненний Овен може спричинити виплеск емоцій, як позитивних, так і негативних. Цього дня зростає уразливість й особливо гостро відчувається утиск власних інтересів. Деякі люди починають відчувати брак уваги до себе.

Що можна робити у молодик 12 квітня

Молодик в Овні – це сприятливий час, щоб розпочати життя з чистого аркуша. Варто починати нові справи та братися за нові проекти.

Настає гарний час, щоб проявити свою індивідуальність, наполягти на тому, щоб робити те, що хочеться, а не те, що мусиш. За твердженням астрологів, зірки цьому сприятимуть.

Молодик 12 квітня - що можна та не можна робити / фото REUTERS

Вдалими будуть здійснені цього дня придбання транспортних засобів, побутової та комп'ютерної техніки.

День хороший для занять фізичними вправами, початку лікувального голодування або дієти. Успішними будуть поїздки та подорожі, робочі відрядження, розпочаті у квітневий молодик.

Що не можна робити у молодик 12 квітня

Квітневий новий Місяць характеризується підвищеною імпульсивністю. Існує вірогідність виплеску негативних емоцій та агресії. Тому варто уникати місць і людей, аби не виникло конфліктів.

Читайте такожАстрологи розповіли, яку жінку за знаком Зодіаку неможливо не любитиСправи, що вимагають точності й продуманості, краще відкласти до більш сприятливого часу, адже зростає ризик помилкових рішень через поспішність і необдумані вчинки.

У цей молодик треба проявляти обережність - зростає ризик побутових і виробничих травм, особливо варто остерігатися вогню та гострих предметів.

Не радять астрологи під час квітневого нового Місяця заводити нові знайомства, йти на перше побачення й узагалі заводити стосунки.

Молодик у квітні: що чекає на знаки Зодіаку 12 квітня

Гороскоп на 12 квітня для всіх знаків Зодіаку / фото zinoti.lt

Овен: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Не варто цього дня ризикувати – це може призвести до фінансових втрат. Працівникам бюджетної сфери слід уважніше поставитися до своїх обов'язків. Будьте готові до несподіваної звістки та зміни планів.

Телець: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Чудовий день для спілкування, активного відпочинку та розваг. На жінок-Тельців може чекати романтична зустріч або несподівана радісна звістка. А чоловікам-Тельцям краще утриматися невиправданих витрат.

Близнюки: гороскоп на 12 квітня 2021 року

День складним, але може бути вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Перша половина дня сприятлива для ділової зустрічі. Зірки закликають вас покладатися на інтуїцію та власний здоровий глузд, не довіряти чужій думці.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які пробачать все на світіРак: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Будьте уважними та обережними. Докладіть усіх зусиль і за потреби проявіть фантазію для досягнення поставлених цілей. Проведіть час із родиною. Ймовірні захворювання, пов'язані з травною системою.

Лев: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Можливі непорозуміннями в стосунках або помилки в сфері професійної діяльності. Особливо уважними варто бути Левам - державним службовцям. Будьте готові до неприємної звістки та зміни планів.

Діва: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Напружений та проблемний день. Попри всі негаразди, намагайтеся бути оптимістом і частіше посміхайтеся. Приділіть увагу своїм близьким. Висловіть любов і повагу людям, які постійно поруч із вами.

Терези: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Розплануйте свій день з самого ранку. Нерішучість і розгубленість може стати причиною невдач наступних кількох тижнів. Вірте у себе та свою інтуїцію, не розкривайте своїх планів навіть близьким людям.

Скорпіон: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Цього дня вірогідні службові проблеми. Другу половину дня присвятіть спокійному відпочинку в домашній обстановці та подумайте про літній відпочинок. Також зірки закликають не забувати про здоров'я.

Читайте такожНазвано найбільш вперті знаки ЗодіакуСтрілець: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Чудовий день для спілкування з партнером, для активного відпочинку і розваг з друзями або родиною. У жінок-Стрільців не виключена поява нових шанувальників. Матимуть увагу з боку представниць прекрасної статі й чоловіки-Стрільці.

Козеріг: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Несприятливий день. Постарайтеся утриматися від зустрічей зі знайомими і контактів із партнерами. Нові знайомства цього понеділка будуть мати негативні наслідки. Зірки також застерігають від грошових вкладень.

Водолій: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Несприятливий день для трудової діяльності. Плани і думки, які прийдуть вам у голову, не дадуть бажаного результату. Не цурайтеся порад та допомоги друзів, родичів і просто доброзичливців.

Риби: гороскоп на 12 квітня 2021 року

Це день набуття. Ідеї ​​та фантазії, які спадуть вам на думку, можуть реалізуватися й принести моральне і матеріальне задоволення. Але постарайтеся не піддаватися ейфорії від успіхів. У Риб-чоловіків ймовірна романтична зустріч.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: