Ілюстрація REUTERS

Місяць і місячні фази приносять з собою певний вплив на людство. Іноді це позитивний вплив і вдалі дні, а деколи зодіакальні представники стикаються з неприємностями.

Астролог Василіса Володіна розповість, яким знакам Зодіаку молодик 22 травня готує проблеми, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожЯк залучити гроші на молодик 22 травня: прикмети і повір'яМісяць негативно позначиться на поведінці Овнів у цей день. Ви не відрізняєтеся дисципліною і самоконтролем, а 22 травня зникнуть останні натяки на присутність сили волі. Зодіакальний представник повністю піддасться спонтанності, через що ризикує зробити масу доленосних помилок. B цей місячний день ситуація загострюється також через те, що знак зодіаку Овен оточений спокусами, яким практично неможливо протистояти. Тому не дивуйтеся, якщо зірветеся з дієти, вип'єте занадто багато алкоголю, будете фліртувати з невідповідним людиною чи підете на зраду. Небезпечно й те, що навколо вас повно підступних особистостей і маніпуляторів. Овен не помічає, що люди охоче смикають за ниточки, прив'язані до його рук, і слухняно слід в пастку. Гороскоп закликає вчасно взятися за розум, інакше опинитеся в глухому куті і страшній ситуації з втратою репутації.

Відео дня

Телець

Справжні істерики, конфлікти і суперечки розгортаються навколо знака зодіаку Телець. З одного боку, ви внутрішньо прагнете зберегти мир і спокій. А з іншого, виступаєте на молодика головним провокатором для оточуючих. Чим же завинив зодіакальний представник? Вся справа у вашій упертості! Ви упираєтеся, підсвідомо суперечите і створюєте причини для конфліктів. Астрологічний прогноз каже, що краще попрацювати в повній самоті, оскільки ви не зможете працювати з людьми та знайти спільну мову. B ваших думках спостерігається хаос, що завадить раціонально оцінити власну поведінку. Крім того, активізується давній ворог, з яким не сподобається споглядати ваші професійні успіхи та кар'єрне зростання. Тому потрібно протягом усього дня стежити за оточуючими, тому що обов'язково отримаєте несподіваний удар в спину. Сьогодні краще нікого не підпускати близько.

Читайте такожВитончені Діви і пристрасний Скорпіон: астролог розповіла про якості знаків Зодіаку у коханні та сексіКозеріг

Молодик 22 травня – не найвдаліший день для знака зодіаку Козеріг. З самого ранку ви відчуєте напруження і наближення проблем. Гороскоп робить так, що ви занурюєте в одне з найбільш незвичних станів – лінь. І звинувачувати себе не доводиться, адже Козеріг продуктивно і багато працював, з-за чого потребує банального відпочинку. Астропрогноз закликає вас полінуватися, тому що сьогодні Місяць все одно не дозволить досягти чогось примітного, навіть якщо докласти надзусиль. Крім того, в один з моментів доведеться прийняти доленосне рішення, яке вплине на подальше життя. Будьте зосереджені, щоб не допустити помилку. B сімейному колі Козерогові варто поводитися максимально стримано, спокійно і мовчки. Ваше безсилля і лінь спровокують внутрішню агресію і дратівливість, які ризикуєте виплеснути на близьких людей. Пам'ятайте, що їх вини у вашому стані немає, тому краще провести час в повній самоті.