У Стрільців починається період, коли сімейна ідилія може різко змінитися сварками і проблеми / astrozodiac.net

Кожен новий тиждень - це новий виклик, а іноді і нові проблеми. Астролог повідає вам про те, як з усім цим впоратися, як перемогти нудьгу і налаштуватися на потрібний лад, а також назве знаки Зодіаку, яким слід бути особливо обережними.

Про це пише slovofraza.

Телець

Читайте такожВисокі доходи і успіх в особистому житті: відомий астролог назвав головних щасливчиків червняУ Тельців настає непростий час. Початок тижня буде вкрай динамічним, але зірки при цьому опиняться в дисонансі з планетами. Це означає, що люди цього Знаку відчують нестачу удачі. Павло Глоба на початку тижня не радить приймати важливих рішень. На цьому тижні Тельців чекає велика удача в любовній сфері, особливо в кінці тижня. Зірки і планети опиняться в дуже сприятливому становищі. Їх творча енергія допоможе Тільцям в нових починаннях і знайомства з новими людьми. Є шанс зустріти на своєму шляху другу половинку або когось дуже важливого для бізнесу, роботи.

Відео дня

Стрілець

У Стрільців починається період, коли сімейна ідилія може різко змінитися сварками і проблемами. Початок тижня буде дуже позитивним, тому в перші пару днів на цей рахунок точно можна не переживати. Ближче до 20 червня почнуться легкі негаразди, які можуть перерости у справжній конфлікт. Єдине, що потрібно від Стрільців — бути більш гнучкими. Вихідні краще проводити не вдома за комп'ютером або мобільним телефоном, а на природі, на вулиці. Потрібно більше дихати свіжим повітрям. В любовній сфері самотніх представників Знаку можуть очікувати на позитивні зміни.

Козеріг

Початок тижня буде досить несприятливим для Козерогів.В цілому на тижні буде можливість отримання надбавки до зарплати, але при цьому з'являться нові завдання і справи. У Козерогів буде можливість вибору. Тиждень краще присвятити домашнім справам і всьому, що не потребує зволікань. Любов повинна відійти на другий план — особливо для самотніх Козерогів. Сімейним людям цього Знака краще присвятити себе близьким.