Хто любить полоскотати собі нерви / depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким вкрай нудно в стабільно хороших стосунках. Тому вони роблять все можливе, щоб випробувати емоційні гойдалки. Вже дуже вони люблять цю справу.

Лев

Вогняні Леви потрапили в цей список, тому що вони не вміють спокійно жити. З будь-якого приводу вони можуть себе накрутити, роздути з мухи слона, а потім ще й образитися по суті без приводу. До того ж вони дуже люлять авантюри, навіть ті, які можуть завести їх не в дуже приємні ситуації. При цьому Леви вміють виходити з будь-якої ситуації переможцями.

Стрілець

Це ще один вогненний знак Зодіаку, який знаходиться в постійних пошуках адреналіну. Вже дуже вони люблять відчувати емоційну нестабільність. Найчастіше вони вплутують в свої "проблеми" і сторонніх людей. До того ж Стрільці люблять, щоб їх жаліли, хоч і прикидаються сильними і незалежними.

Відео дня

Водолій

Водолії - це любителі ризикувати життям. Вони підуть на найбожевільніші експерименти хоча б для того, щоб просто полоскотати собі нерви. Через таку особливість їх характеру з ними дуже складно будувати стабільні серйозні стосунки. Поруч з ними можуть бути тільки такі ж авантюрні люди.

Нагадаємо, раніше астропсихолог назвав топ найбільш забобонних знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: