Саме час подумати про те, яку обіцянку дати собі на новий 2024 рік / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Представникам кожного знака Зодіаку підібрали новорічні обіцянки, яких їм слід було б дотримуватися, щоб домогтися успіху в прийдешньому 2024-му році. Список обіцянок опублікував New York Post.

Овен - окантувати себе

Овни, як перший вогненний знак Зодіаку, практикуючи трохи відстрочене задоволення, зможуть краще зрозуміти свої бажання. Вам буде розумно грати у довгу гру, коли вона прийде. Повільне горіння збереже тепло на довше, ніж швидке.

Тілець - пробачити ворога

Вибачте одну людину, чиє ім'я всіяло ваш сад образ, Тілець. вам не потрібно робити це публічно або навіть повідомляти про це кривдникам. Просто подумайте про них, шкоду, яку вони завдали, і рішуче вирішіть припинити свої покарання або фантазії про покарання.

Відео дня

Близнюки - частіше залишати телефон вдома

Близнюки - передбачувальний посланник Зодіаку та настирливий обманщик. З'єднуючи світи і точки, дайте своєму прекрасному розуму можливість творити чудеса та відновлювати свої запаси, залишаючи телефон вдома хоча б один день на тиждень. Прогуляйтеся без мети і плану та  дивуйтеся тому, що наповнює ваш розум і зустрічається на вашому шляху.

Рак - не уявляти найгірше

Раки підривають свою власну владу, коли не вірять, що найкращий сценарій не тільки можливий, але і ймовірний. Вам важливо пам'ятати, що ви - капітани свого життя і господарі свого розуму.

Лев - бути наставником

У Левів репутація людини, що діє подібно сонцю, яке має владу над усім живим. Складно підібрати інший знак, більш здатний переконати інших у своїх здібностях, ніж Лев. Так само складно уявити і солодшу перемогу, ніж піднесення іншої людини.

Діва - доглядати за своїм храмом

Вам не потрібно працювати, щоб заслужити любов, Діво, і ваша цінність не прив'язана до того, що ви можете дати. Ваша вроджена мінливість може функціонувати як адаптивна сила або схильність до жертв. Рішуче піклуючись про інших, ви втрачаєте відповідальність перед самим собою. Цього року замість того, щоб прагнути, надихайте; замість того, щоб позичати, керуйте. Нехай життя, яким ви живете, стане свого роду компасом турботи, а ваше власне благополуччя - головним вівтарем ваших зусиль.

Терези - відпустити свою "тварину"

Немає більш цивілізованого знака, ніж Терези. Терези привносять благородство у жорстокий світ. І все ж, придушення своєї тваринної природи і оволодіння нею - це не одне і те ж. Баланс - це не відсутність конфлікту, а його вирішення. Ви боїтеся наслідків суворої правди і грубих емоцій, побоюючись, що виплеснути їх назовні означатиме втрату контролю. Але якщо ви не дозволите собі потворний катарсис, ви ніколи не пізнаєте справжнього звільнення або абсолютного прийняття.

Скорпіон - розкрити секрет

Скорпіон - знак крайнощів, здатний стояти у темряві та дивитися у тіньові палати людського серця. І зізнання, яким ви поділитесь, буде рівнозначним визнанню вашої віри в іншу людину. Почніть з малого, з нешкідливого секрету з дитинства, і поступово доростайте до екзистенціального страху і давно похованого сорому.

Стрілець - бути дипломатом, а не диктатором

Стрільці - правдоруби і мислителі, але часто їх піднесене послання втрачається через нетактовність. Вам потрібно виражати себе чіткіше і при цьому приземлятися з більшою м'якістю і набагато більшою сприйнятливістю.

Козеріг - поважати свій відпочинок

Козеріг докладає максимальних зусиль, намагаючись заробити гроші, зійти на гору і довести собі свою неприборканість. Але відпочинок - це не нагорода, це по суті, найважливіша частина процесу творіння, вознесіння, проживання, відновлення.

Водолій - скласти план

Водолій - повітряний знак, який жадає самотності, але при цьому управляє 11-м будинком спільноти. Часто це призводить до того, що вони відчувають себе самотніми в натовпі. Як ліки їм не завадить складати хоча б один особистий план на тиждень.

Риби - частіше говорити "ні"

Рибам важливо визначити і захистити свою особистість. Не піддавайтеся впливу, не погоджуйтеся на все і відразу, почніть з малого, кажучи "ні" хоча б раз на день.

Вас також можуть зацікавити новини: