Війна в Україні / фото 117 окрема механізована бригада

Астролог Яна Тимощук ексклюзивно для УНІАН розповіла, що чекає на Україну в 2024 році, згідно нумерології. За її словами, ми маємо цикл повернення в 2017 рік. Можна подивитися ті події, які відбувалися в той період, і зрозуміти, що на нас чекає в цьому році, тому що зараз йде повернення кармічних циклів.

Як розповіла Тимощук, Україна проходитиме цей рік під планетою-покровителем Раху - це демон, голова. З точки зору ведичної астрології, в Україні Раху перебуває в першому домі народу, особистості, змін, концентрації на собі.

Що відбувається в період Раху?

У людей спадає пилина з очей, вони знімають рожеві окуляри... Минулий 2023 рік був роком Юпітера, тому дуже багато було грошей і достатку як у людей, так і в нумерологічному коді країни. Люди чекали, коли ж це все станеться, тому що Юпітер - сама милостива планета.

Відео дня

У 2024 році все це піде на спад. Буде таке собі очікування = реальність. Люди зрозуміють, що в якихось питаннях помилялися і почнуть виходити з цього стану, перестануть котролювати ситуацію. Також люди почнуть шукати себе і свою автентичність.

У 2024 році в Україні з'являться ще більше езотериків, астрологів, екстрасенсів, тому що ця тема в Раху процвітає.

Варто відзначити, що зараз Раху в Рибах транзитом проходить по Україні, а це говорить про хаос. Тобто в цьому році в нашій країні буде відбуватися хаос, в тому числі в головах людей, вдома, на вулиці. Люди не зможуть сконцентруватися.

Які події відбуватимуться у 2024 році?

По-перше, це пауза у військових діях. Буде певне перемир'я. Тобто масованих ракетних атак не передбачається.

По-друге, будуть хакерські атаки. Війна перейде в цифру - може лягти банківська система, мобільні оператори, комп'ютерні віруси. Важливо не піти в якесь рабство, тому що будуть серйозні обмеження. Наприклад, люди не зможуть зняти певну суму грошей, а зможуть зняти те, що їм дозволять.

По-третє, є загроза владі. Можуть відбуватися вбивства, знищення влади. 

По нумерології ще можу сказати, що у нас йде 4 аркан, а це "Імператор". Все, що стосуватиметься контролю, влади, дисципліни, стабільності, безпеки... Якщо говорити про архітип країни, то людині буде хотітися це все отримати. Тому можуть бути зміни всередині країни.

Також у 2024 році будуть жінки з чоловічою енергією при владі. Це буде цікава тенденція не тільки в Україні, а й у всьому світі.

Цього року може бути пауза у війні / фото 117 окрема механізована бригада

Коли закінчиться війна?

Коли Україна зайде в нумерологічний код 6, а це буде в 2026 році (аркан "Закохані"), вона отримає насолоду, партнерство, любов... Багато людей зможуть зустрітися і побачити одне одного. Вже можуть бути відкриті кордони або вільними стануть перельоти. 

Вас також можуть зацікавити новини: