Раки зазнають почуття провини / фото ua.depositphotos.com

Вівторок 13 грудня, принесе випробування для деяких знаків Зодіаку. Овнам доведеться знайти в собі багато сил, а Тельцям треба готуватися до втрати грошей. Що чекає на інші знаки Зодіаку і що обіцяють карти Таро саме вам - читайте в УНІАН.

Овен

Овнам потрібно проявити всю обережність. У цей день на вас чекають випробування і неприємності. Доля нібито вирішила випробувати Овнів. Однак пекельні тортури можна пережити, важливо лише зберегти віру в диво.

Телець

На Тельців чекають спалахи агресії. Карти Таро обіцяють Вам злість, скандали і багато негативних емоцій. Якщо Тельці не зуміють стриматися, на них чекають серйозні збитки. У пориві гніву ви ризикуєте наговорити багато зайвого.

Відео дня

Близнюки

13 грудня Близнюки зможуть позбутися вантажу, який обтяжував їх вже кілька тижнів поспіль. Можливо, ви закінчите всі складні завдання на роботі, або ж нарешті з'ясуєте стосунки з людиною, сварка з якою вас сильно засмучувала.

Рак

Раки відчують провину. Вам варто обміркувати свої вчинки і точно зрозуміти, чи все правильно ви зробили. До вечора Раки зможуть відпочити від непростих роздумів і провести час в приємній компанії.

Лев

На Левів чекає насичений день. Вас будуть переповнювати емоції, проте не дозволяйте собі переборщити з гучними словами. Хвастощі або гордовитість можуть зіграти з Левами злий жарт.

Діва

13 грудня Діви отримають приємний сюрприз. Вас можуть здивувати друзі або порадувати на роботі. Не завантажуйте собі складними завданнями і постарайтеся провести цей день розмірено, без поспіху.

Терези

Терезам варто задуматися про своє здоров'я. Не відкладайте похід до лікаря і не шкодуйте грошей на лікування або косметичні процедури. Часом варто задуматися про себе, а не про оточуючих.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться присвятити цей день турботі про людей. Будьте добрішими, не відмовляйте тим, хто потребує допомоги. Карти Таро обіцяють Скорпіонам винагороду за їх чуйність. 

Стрілець

У вівторок Стрільці розкриють секрет сторонньої людини. Ви опинитеся перед вибором: скористатися таємною інформацією або ж промовчати, але вберегти репутацію того, хто вам довірився. Від цього рішення буде залежати те, що чекає на Стрільців в майбутньому.

Козоріг

Козероги будуть купатися в ласці. Ви будете щедро обдаровані фліртом, любов'ю і ніжністю. Не відштовхуйте тих, хто вас любить. 

Водолій

13 грудня Водолії отримають шанс втекти від усіх проблем. Спонтанна поїздка піде їм на користь. Однак не забувайте про те, що вдома на вас все одно чекатимуть невирішені справи, які обов'язково потрібно вирішити після повернення. 

Риби

Риби отримають сили, щоб здолати перешкоди, які раптово перед ними виникнуть. Не бійтеся труднощів, карти Таро обіцяють вам перемоги і успіх.

Нагадаємо, раніше екстрасенс назвав точні дні, коли майже всю Україну стрясуть бомби.

Вас також можуть зацікавити новини: