У Раків відкриється дар провидця / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 21 січня, Овни ризикують зазнати фіаско по всіх фронтах. А ось Терезам варто чекати на гарний прибуток, доля щедро їх обдарує. Що чекає в цей день на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Сили покинуть Овнів, на них чекає тотальний провал. Відкладіть важливі справи і візьміть вихідний, постарайтеся не приймати ніяких рішень. Безсилля незабаром відступить, проте цей непростий період краще перечекати на самоті.

Телець

Карти Таро радять Тельцям стежити за своїми словами і не наговорити зайвого. На вас чекає невеликий струс, будьте готові до проблем.

Відео дня

Близнюки

21 січня Близнюки будуть насолоджуватися комфортом і зможуть розслабитися. Однак не варто витрачати весь час на відпочинок, цей день гарний і для нових звершень.

Рак

У Раків відкриється дар провидця. Ви зможете зрозуміти, чи правильно чините. Крім цього, Раки можуть отримати важливий натяк від долі.

Лев

Карти Таро радять Левам проявити відповідальність. Це стосується не тільки роботи, а й особистого життя. Робіть лише те, що не принесе вам шкоди.

Діва

У суботу Дівам можна відпочити від усіх проблем, які навалилися на них в останні дні. Смуга невдач закінчується, все налагодиться.

Терези

Грошовий ураган закрутить Терезів і щедро їх обдарує. Ви отримаєте прибуток, можете укласти вдалу угоду або хтось із родичів приголомшить вас щедрим подарунком.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам відмовитися від поспішних висновків. Не все лежить на поверхні, прийшов час копнути глибше і краще розібратися в ситуації.

Стрілець

Стрільці сповнені пристрасті, але це може зіграти з ними злий жарт. Ви можете налякати співрозмовника проявом емоцій, видихніть і постарайтеся сповільнитися.

Козоріг

21 січня Козерогам варто запастися терпінням. Ви близькі до успіху, але можете розчаруватися, якщо занадто поквапитеся.

Водолій

В житті Водоліїв почнуться пригоди. Сміливо погоджуйтеся на авантюри і ризики. Все вийде.

Риби

Карти Таро пророкують Рибам цікавий день. Ви твердо стоїте на ногах і готові до нових злетів, проте не варто забувати про свою другу половинку.

Раніше астрологи попередили, що три знаки Зодіаку незабаром зіткнуться зі зрадою.

Вас також можуть зацікавити новини: