Ракам слід утриматися від негативу / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 21 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Овни можуть зрозуміти, що їм в усьому щастить. А Терези проведуть цей день зі сварками та скандалами. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Чудовий день для колективної діяльності, майте на увазі, що йдеться не тільки про роботу. У будь-якій справі, яку ви запланували на сьогодні, ви досягнете успіху швидше і простіше, якщо залучите помічників і однодумців.

Телець

Ваші любовні та дружні стосунки перебувають далеко не в активній фазі. Перегляньте цю сферу життя, подумайте, з ким ви хочете підтримувати зв'язок, а хто вам уже не цікавий. І в майбутньому приділяйте більше уваги людям, стосунками з якими ви дійсно дорожите. Адже дружба і кохання - це про взаємність, тут не грають в одні ворота.

Відео дня

Близнюки

Сьогодні слушний момент, щоб згадати про якісь задуми, ідеї та плани, які ви колись відклали "на майбутнє". І не просто згадати, а зробити перші кроки у напрямку до мети - для її досягнення одного бажання мало, потрібні активні, але ретельно обдумані дії.

Рак

Не намагайтеся "заразити" негативними думками і меланхолією всіх, з ким вам доведеться спілкуватися! Якщо у вас поганий настрій, не треба ділитися ним з оточуючими і переконувати людей у тому, що у них усе гірше, ніж вони думають. Може, у співрозмовника і не вистачить сміливості аби вказати, куди вам іти, але зустрічатися з вами знову він точно більше не захоче, вас почнуть всіляко уникати.

Лев

Не соромтеся ділитися проблемами і розповідати про труднощі, що виникли на вашому шляху. Сьогодні допомога може прийти, звідки ви на неї зовсім не чекаєте. Звичайно, не варто бути відвертим із кожним, хто трапиться на вашому шляху, але, якщо вас запитують, як просуваються справи ті, кому ви довіряєте, відповідайте чесно.

Діва

Гарний день для поїздок, ділових відряджень і походів за покупками. Особливо вдалим стане саме шопінг - ви зможете придбати все, що вам потрібно, за надзвичайно приємними цінами.

Терези

У четвер доброзичливі, інтелігентні та дипломатичні Терези геть втратять ці прекрасні якості, несподівано перетворившись на трамвайного хама. Що можна порадити у цьому випадку? Ну хіба що поспілкуватися з тими, хто більш ніж заслуговує на таке відношення і не розуміє інакше. Сьогодні ви точно зможете змусити їх піджати хвости!

Скорпіон

У четвер ваш енергетичний потенціал буде знижено, а організм стане вразливим. Постарайтеся не перевтомлюватися, а ще краще - залиште усі справи і відпочивайте. Якщо доведете себе до занепаду сил і повного вигорання, відновлюватися доведеться довго.

Стрілець

Сьогодні у вашому житті з'явиться людина, яка колись сильно образила вас, і поводитиметься так, ніби нічого не сталося. Це той випадок, коли можна, і навіть потрібно бути злопам'ятним - якщо пробачите і відновите спілкування, незабаром вона вдарить вас ще сильніше, аніж минулого разу.

Козерог

У четвер ви зустрінетеся зі старим знайомим, який може вплинути на ваше майбутнє. Наприклад, приятель запропонує "звести" вас із потрібними людьми, допомогти в розвитку проєкту. Не поспішайте відмовлятися, обміркуйте все як слід.

Водолій

Якщо на вас тиснуть, намагаючись змусити зробити щось, чиніть опір! Які б аргументи не наводилися, стійте на своєму і не робіть так, як не велить вам серце. Не варто думати, що як тільки ви погодитеся і виконаєте прохання, від вас відстануть - навпаки, звертатися до вас будуть постійно. Адже ви дали зрозуміти, що "прогнути" вас зовсім не складно!

Риби

Цього дня вашу доброзичливість можуть неправильно витлумачити - хтось вважатиме це ознакою слабкості. Будьте напоготові й не дозволяйте оточенню переходити межі дозволеного, намагатися маніпулювати вами або виставити вас простачком, об якого можна "витирати ноги". Одразу показуйте зуби, дайте відсіч зухвальній людині, жорстко і рішуче.

Вас також можуть зацікавити новини: