Не робіть зі своїх речей ганчірки / depositphotos.com

Складно зустріти господиню, яка б не нарікала на те, що у неї накопичилося дуже просто старих простирадл, наволочок або звичайного одягу, який і викинути шкода, і використовувати вже не можна. А дитячі речі, з яких виросла дитина - окрема тема. УНІАН розповість, чи можна старі речі різати на ганчірки і які наслідки будуть від таких дій.

Чи можна робити ганчірки з дитячий речей або одягу дорослих

Досвідчені езотерики вважають, що речі, які носила людина, повністю просочилися її енергетикою. Навіть якщо ви давно вже не користуєтеся ними, "слід" все одно залишається. У той момент, коли ви вирішуєте, що одяг може перетворитися на ганчірку, страждає аура власника. Як це відбувається:

  • з ганчіркою особливо не церемоняться - її погано перуть, як попало зберігають;
  • непотрібним шматком тканини витирають бруд і збирають сміття;
  • ця вся гидота стосується речі, яку ви носили;
  • на енергетичному рівні сміття потрапляє і в вашу ауру, так як ви тісно пов'язані зі своїм одягом.

Крім забруднення свого біополя, людина, яка регулярно використовує таку ганчірку, яка була раніше улюбленою кофтиною, ризикує роздобути шкірні захворювання. Особливо це загрожує маленьким дітям - їх сила ще не настільки велика, як у дорослих, щоб захиститися від такого негативного вторгнення.

Відео дня

Чи можна мити підлогу дитячими речами, старими рушниками або наволочками

Згідно з народними прикметами, є повір'я, яке свідчить, що якщо мити підлогу старим одягом, то можна "вимити" з життя людини благополуччя, здоров'я і фінансовий успіх, а також накликати дрібні неприємності. Якщо молода дівчина буде мити підлогу старими рушниками, то заміж не вийде, крім того, притягне до себе жахливі хвороби. 

Так що, якщо ви не знаєте, з чого зробити статеву ганчірку, щоб не накликати біду, краще не розглядайте старі речі - купіть шматок нової тканини або спеціальну ганчірку в магазині побутової хімії.

Позбавлятися від непотрібного одягу краще безпечно:

  • віддати нужденним;
  • подарувати комусь із друзів;
  • віднести до притулків;
  • продати або обміняти на щось.

Якщо ви все-таки вирішили зовсім винести з дому те, що не носите і те, чим не користуєтеся, прополощіть річ в соляному розчині і тільки потім утилізуйте, найкраще - спаліть.

Вас також можуть зацікавити новини: