Повний місяць 2 вересня 2020 / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 2 вересня, настав повний Місяць. Природній супутник Землі цього дня буде повністю освітлений і насичений енергією.

Читайте такожМісячний календар на вересень 2020: сприятливі і несприятливі дні

У цей момент Місяць максимально звільняється від впливу Сонця, максимально яскравий і самостійний. Коли він досягає максимуму величини, відбувається "народження", символічне звільнення від тягаря.

Цієї повні Місяць перебуватиме у Рибах, а Сонце в знаку Діви. Енергія зірок цього дня допоможе додати сенсу в усі справи й плани, можна сказати – вкласти у них душу. А енергія Діви сприятиме розвитку завзятості, витримки та безперервності своїх зусиль, побудові довгострокових планів і ретельній їх реалізації.

Цікаво, що перша осіння повня відома також під назвою Кукурудзяний або Урожайний Місяць. Так його іменували корінні народи Північної Америки, адже саме в цей час там починали збирати качани кукурудзи.

Повний місяць у вересні 2020: коли, дата

Повний місяць настав 02.09.2020 о 08:22. Це 14-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуває у знаку Зодіаку Риби. Відсоток освітленості Місяця становить 100%. Місяць зійде о 19:57, а зайде о 5:13.

Особливості повні у вересні

Повний Місяць сильно впливає на все живе на Землі, в тому числі на організм людини. Так, можуть відкритися рани, проявитися хронічні захворювання й загостритися душевні розлади.

У період повні спостерігається максимальна народжуваність дітей. У спілкуванні проявляється надмірна імпульсивність, підвищується тяга до негативного мислення та вживання спиртних напоїв.

Водночас у цей момент лікарські трави набувають максимальних цілющих властивостей, тому гарний час для їх заготівлі.

Що можна робити у повню 2 вересня

Що не можна робити у повню 2 вересня / фото REUTERS

Цієї повні варто зайнятися юридичними питаннями або справами, пов’язаними із вкладенням грошей, – вони проходитимуть без особливих ускладнень.

День загалом дуже сприятливий для різного роду важливих починань, хоч необов’язково вони завершаться успіхом, а цілком можливо – навіть крахом.

Цей час астрологи радять витратити на активний відпочинок, захопливу подорож або присвятити себе мистецтву. Чудовий час для зміцнення родинних зв’язків.

Що не можна робити у повню 2 вересня

У день повні 2 вересня через вплив знаку Риби здібності до розумової концентрації будуть дещо ослаблені, тому малоймовірно, що будь-які справи, які потребують конкретики, будуть втілені у реальність.

Повний місяць у вересні: що чекає на знаки Зодіаку 2 вересня:

Гороскоп на 2 вересня 2020 / фото prijedor24h.net

Овен: гороскоп на 2 вересня 2020

Гарний день для початку будь-якої справи, сімейного спілкування. Жінкам-Овнам слід бути готовими до приємних і сюрпризів і несподіваного знайомства. Сприятливі покупки, турботи, пов'язані з профілактикою захворювань. На чоловіків-Овнів очікують зміни в особистому житті.

Телець: гороскоп на 2 вересня 2020

Невдалий день для початку подорожі. Уникайте важкої фізичної праці або ризикованих підприємств. Існує загроза для здоров'я. Проведіть день у колі сім'ї за тихими домашніми радощами. Ймовірні великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа, поломка або пограбування.

Близнюки: гороскоп на 2 вересня 2020

Вірогідні зміни у фінансовому становищі. Цього дня ви зможете стати господарем становища або, навпаки, будете залежати від своїх партнерів. Дослухайтеся порад друзів. За бажання можна провести вечір де-небудь поза домом, наприклад, у друзів.

Рак: гороскоп на 2 вересня 2020

Цього дня бажано забути на деякий час про хліб насущний і звичайну роботу, розслабитися і як слід відпочити. Не виключена радісна зустріч зі старими друзями. Але також можливі проблеми в сім'ї. Не робіть поспішних висновків, спробуйте краще трішки змінити обстановку.

Лев: гороскоп на 2 вересня 2020

Астрологи радять вам зосередитися на головному – і ви легко впораєтеся з будь-якою проблемою. День буде сприятливим для подальшої діяльності. Корисні групові заняття, спілкування з друзями. Можливі приємні сюрпризи та нове знайомство. Ймовірні зміни в особистому житті.

Діва: гороскоп на 2 вересня 2020

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, для яких вересень стане новим стартом

Чудовий день для початку будь-якої справи та сімейних взаємин. Для жінок-Дів велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод. Не виключені турботи, пов'язані з профілактикою захворювань. Чоловікам-Дівам варто уникати гучних компаній і застілля.

Терези: гороскоп на 2 вересня 2020

Цей день неоднозначний: ви можете стати господарем становища або, навпаки, будете залежати від оточуючих вас людей. Не забувайте про тих, хто допомагав вам. Дослухайтеся порад друзів. Якщо є бажання, проведіть вечір де-небудь поза домом.

Скорпіон: гороскоп на 2 вересня 2020

Ваша творча активність може сильно вплинути на професійну діяльність, кар'єру, на стосунки з друзями. Застосуйте свої таланти та здібності до будь-якої справи і в підсумку буде чудовий результат. Можливо, вас чекає особисте щастя, не пропустіть свій шанс.

Стрілець: гороскоп на 2 вересня 2020

Життєвий потенціал на дуже низькому рівні. Не вирушайте цього дня в подорож. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа або пограбування. Спілкування з партнером, ігри з дітьми допоможуть знизити негативні тенденції дня.

Козеріг: гороскоп на 2 вересня 2020

Зірки сприятимуть початку будь-якої справи, спілкуванню, сімейним стосункам. Можливо, ви зможете вирішити важливі проблеми або виправити старі помилки. Велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод.

Водолій: гороскоп на 2 вересня 2020

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. У першій половині дня можливі негативні події, що можуть спричинити багато проблем у стосунках з оточуючими. Не плануйте зустрічей з друзями й не вдавайтеся в суперечки зі сторонніми людьми. Астрологи рекомендують звернути увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких людей.

Риби: гороскоп на 2 вересня 2020

День символізує родинні зв'язки. Ймовірне встановлення рівноваги і ясність думок. Цього дня ви зможете стати господарем ситуації. Сприятливі великі придбання, вкладення грошей та комерційні операції. У другій половині дня велика небезпека травматизму та аварій.

Місячний календар на вересень 2020

vedmochka.net