Гороскоп Таро для Терезів на лютий 2023 / depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для Терезів на лютий. Перша карта, яка їм випадає - це паж Чаш. Радість, впевненість в собі, ніжність і мрійливість - ось які емоції чекають найближчим часом представників цього осіннього знака. 

Карта говорить про те, що люди, народжені під знаком Терези, можуть зустріти своє кохання. Це станеться швидко, буде буря емоцій, різке осяяння. Можливо, Терези закохаються в людину, яку давно знають, але раніше вони ставилися один до одного виключно як приятелі. Судячи з гороскопу, почуття будуть взаємними. 

Друга карта, яка випадає їм - це сімка Пентаклів. Карта говорить про розміреність, розважливість, обдуманість, терпіня. Це означає, що не слід приймати імпульсивних рішень і робити поспішних висновків. Краще неквапливо чекати на підказки долі і мудро виходити з найскладніших ситуацій. 

Відео дня

Не виключено, що ця карта переплітається з пажем Чаш, який випав раніше - карти кажуть, що емоції будуть сильними, але не слід "пірнати" в них як у вир. 

Пентаклі - це аркан розвитку, зростання, довготривалих проектів і переоцінки цінностей. Ймовірно, Терези можуть піти в лютому на якісь курси, отримати якісь нові навички, розширити свій кругозір, відвідати країну, в якій раніше не бували.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку попередили про серйозну небезпеку до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: