Таро розклад на липень 2022 / фото depositphotos.com

Другий місяць буде багатим на події. Щоб привідкрити двері у майбутнє, пропонуємо вам загальний таро розклад на липень 2022.

Як радить астролог і таролог Олеся Слободзян, розслабтесь, закрийте очі та обирайте позицію, яка вам відгукується.

"Розклад є загальним і програтись може не у всіх", - нагадує експерт.

Відео дня
  • Достаток, стабільність, добробут

"Погляньте лише, що зображено на карті: чоловік, який кайфує і отримує задоволення від свого життя. Це карта достатку, стабільності, добробуту та благополуччя", - стверджує експерт.

Може бути зустріч з таким чоловіком або в принципі фінансова підтримка від протилежної статті. Або ж Ви знайдете спонсора, мецената, інвестора, хто зміг би вкласти гроші у Вашу справу та допомогти з розвитком. У будь-якому випадку у цьому місяці на Вас чекає матеріальний добробут, збільшення прибутку, підтримка у фінансових питаннях. Як варіант, ще можуть бути інвестиції в нерухомість.

  • Нові ідеї, які можуть мати успіх

"Обов’язково скористайтесь ними. Це може бути початок нової діяльності, нові пропозиції та можливості від Всесвіту, які обов’язково потрібно прийняти", - радить астролог.

На Вас також може очікувати подарунок, в тому числі і матеріальна винагорода, прибуток, доходи.

  • Обмеження, глухий кут, з якого немає виходу

"Обмеження в діях, коли здається, що немає можливості щось змінити. Страх у прийнятті рішень. Це можуть бути і психологічні блоки, рамки, у які Ви себе самі заганяєте, позиція жертви", - стверджує Слободзян.

  • Кохання

"Це може бути зустріч з чоловіком, який проявлятиме турботу, ніжність. Ви зможете отримати слова підтримки, ті емоції, які Вам потрібні", - говорить астролог.

instagram.com/slobodzian_astrology/

Нагадаємо, раніше ми писали, що у липні 2020 чекає на всі знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: