Гороскоп на липень 2022 /фото depositphotos.com

Через пару годин вже настане другий місяць літа 2022. Зірки розповіли, що ж приготував нам липень.

Так, як розповіла астролог Ірма Карлівна, липень 2022 не можна назвати неквапливим, а навіть навпаки! 

За словами зоряного експерта, в липні 2022 енергія і активність будуть в надлишку до 18-22 липня, що сильно підвищить рівень напруги і роздратування.

Відео дня

"До 22 липня заплануйте і реалізуйте справи, які вимагають багато сил, активної діяльності і завзятості. Ідеально в програму впишуться спорт, фітнес, активний відпочинок", - радить Ірма.

З 1 по 5 липня не плануйте ніяких переговорів і не призначайте угоди, адже в цей час майже неможливо знайти компроміс і прийти до взаємної згоди. Кожен буде тягнути ковдру на себе. 

"Тим більше, в цей час дуже спотворюється інформація, що тільки посилить нерозуміння", - говорить астролог.

Після 5 липня напруга потихеньку піде на спад, а інформаційні завихрення закінчаться. Але все ж слід бути обережними, оскільки зберігається високий рівень конфліктів і ризик аварій. 

"Не відкладайте на останню декаду місяця вирішення конфліктів, бо знову чекає війна за пальму першості, і знайти істину буде практично неможливо", - попереджає Ірма.

13 липня буде повний місяць. Тому пік напруги у всіх сферах досягне максимуму, що може відбитися на самопочутті і вилитися в безсоння. 

Гороскоп кохання на липень 2022

До справ любовних липень 2022 прихильний, запевняє астролог. Сильних трагедій, драм і конфліктів не передбачається.

"До 18 липня стосунки будуть наповнені чуттєвістю, романтикою і теплом. У цей час добре ходити на побачення, планувати спільний відпочинок і прогулянки. Після 18-го - посилиться сентиментальність, що може стати причиною несподіваних сліз, але до тривалого конфлікту не дійде", - запевняє Ірма Карлівна.

За її словами, якщо ви давно замислюєтеся про зміну діяльності, зірки рекомендують зробити це 20-21 липня: саме в ці дні цей процес пройде легко і ефективно.

"28 липня стане початком великих змін у сфері бізнесу та соціальних контактів. В останню декаду варто заявити світові про себе, щоб бути почутим і завоювати своє місце під сонцем. На користь підуть будь-які публічні виступи і реклама", - говорить астролог.

Сприятливі дні в липні 2022

  • Для побачень: 1, 7, 13, 21, 23, 26 і 29 липня;
  • Для грошових вкладень і покупок: 1, 4, 5, 9, 16, 18, 22, 23, 26, 31 липня;
  • Для ділових переговорів і угод: 16, 17 і 23 липня.

Рані УНІАН писав про те, яким знакам Зодіаку в липні варто звернути більше уваги на своє здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: