Дізнайтеся, який смак попкорну "уособлює" ваш знак Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

У мережі для кожного знака Зодіаку підібрали свій унікальний смак попкорну. Читайте далі, щоб дізнатися, який же смак "уособлює" ваш знак.

Овен - гострий чеддер

Як знак вогню, яким керує планета Марс, Овен сміливий, впевнений і лютий! Не дивно, що для цього яскравого знака Зодіаку улюбленим смаком буде щось з яскравою пряністю. Попкорн зі смаком гострого чеддера обов'язково задовольнить смак будь-якого Овна.

Телець - чуррос

Як знак землі, яким керує планета Венера, Тельці люблять потурати собі, шукати комфорту і сповільнюватися. Вони жадають їжі, навколишнього середовища, людей та почуттів, які у першу чергу приємні. Найкращі смаки для Тельця - це ті, у яких є трохи цукру. Попкорн зі смаком чуррос змусить Тельця бажати більшого і поділитися ним з друзями.

Відео дня

Близнюки - карамель з чеддером

Близнюки приносять сміливу і авантюрну енергію. Однак, оскільки у них є дві сторони особистості, їм потрібно щось таке, що змусить їх здогадуватися! Близнюки відомі своєю чарівністю і завжди в русі, але їм також може швидко набриднути. Попкорн з карамеллю та чеддером обов'язково приверне увагу Близнюків. Солодкий смак карамелі у поєднанні з солоним чеддером може задовольнити їхню тягу.

Рак - карамель

Рак управляється Місяцем. Як знак води, вони милі, емоційні, втішні та домашні. В астрології Місяць говорить про дім, наше коріння, звідки ми родом і про те, як ми заряджаємо своє життя. Рак також пов'язаний з ностальгією, зростанням, харчуванням та комфортом. Що говорить про ностальгію та комфорт більше, ніж карамельний попкорн? Свіжий присмак солодкої карамелі, а також солоні і маслянисті відтінки - найприємніший з усіх смаків попкорну для Раків.

Лев - лимонад

Лев - знак вогню, керований сонцем. Все, що вони роблять, є масштабним і гучним. Вони завжди хочуть бути в центрі уваги. Їхнє грайливе ставлення навіть відображається у тому, як вони хочуть весело провести час з їжею! Лимонадний попкорн - самий безтурботний і грайливий смак попкорну. Він "освіжаючий" і являє собою ідеальний баланс між солодким і гострим.

Діва - м'ятно-шоколадне печиво

Діви - перфекціоністи, орієнтовані на деталі, і один з найбільш турботливих знаків Зодіаку. Це чуттєвізнаки землі, якими керує допитливий Меркурій. Коли вони вирішують поласувати десертом, вони вибирають ласощі зі смаком темного шоколаду або м'яти, оскільки обидва продукти стверджують, що вони корисні для здоров'я. М'ятно-шоколадне печиво - ідеальний смак попкорну для будь-якої Діви.

Терези - вершкове печиво

Терези - екстравертні, доброзичливі люди, спраглі до миру, гармонії і рівноваги. Однак, оскільки їх символізують терези, якими керує Венера, вони іноді можуть бути нерішучими. Особливо, коли варіантів занадто багато. Тому Терези обов'язково оцінять попкорн зі смаком вершкового печива.

Скорпіон - чеддер з халапеньо

Скорпіони самовпевнені, енергійні і запальні, оскільки ними керують Марс і Плутон. Вони сильні особистості, і вони діють за принципом "все або нічого". З цієї причини Скорпіони віддають перевагу сміливим і яскравим смакам попкорну. Попкорн з чеддером і халапеньо забезпечить ідеальну кількість пікантності, яку так жадає Скорпіон!

Стрілець - конфетті

Яскравий Стрілець - знак вогню, яким керує щаслива планета Юпітер. Саме це робить їх такими волелюбними, веселими і заповзятливими! Вони часто є душею вечірки, незалежно від того, влаштовують вони подію, відвідують її чи просто намагаються стати зіркою. Що краще підійде для вечірки, ніж попкорн з конфетті? Цей грайливий солодкий смак святкового торта обов'язково задовольнить смак будь-якого Стрільця.

Козеріг - чеддер

Будучи заземленим знаком, яким керує потужна планета традицій Сатурн, Козероги можуть бути дуже вибагливими у своїх рішеннях, особливо коли мова йде про їжу! Вони відомі своєю практичністю, грунтовністю і працьовитістю. Стійкий Козеріг навряд чи піддасться останній моді тільки тому, що всі інші так роблять. Тому попкорн зі смаком чеддера буде тим, який вони виберуть.

Водолій - арізонський мікс

Водоліями керує Уран, планета майбутнього. Вони також є знаком повітря, що означає, що вони приймають інтелектуальний підхід до життя. Через це вони люблять бути ексцентричними і, як відомо, думають нестандартно. Не дивно, що цей знак тяжіє до більш унікального смаку. І ця суміш безумовно приверне увагу будь-якого Водолія.

Риби - чай

Чутливі, милі та мудрі Риби - знак води, яким керує Нептун. Саме він занурює їх у глибокі почуття. Вони завжди шукають і задаються питанням про те, що знаходиться за межами матеріального світу. Щедрі Риби безумовно оцінять цей попкорн і сповна насолодяться незвичайним смаком екзотичних спецій, який він пропонує.

Вас також можуть зацікавити новини: