Гороскоп на 10 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 10 березня 2024 року за картами Таро. Дізнайтеся, що в неділю відбуватиметься саме у вашому житті і які події обіцяє цей день.

Овен

З одного боку, цього дня ви можете відчути радість і щастя, а з іншого - ці почуття можуть вас не потішити через якусь ситуацію, яка давно не дає вам спокою.

Відео дня

Телець

Ви можете зробити помилку, через яку всі ваші плани підуть коту під хвіст. Через це ви можете навіть відчути стрес. Однак астрологи радять вам відволіктися від сумних думок і прийняти ситуацію.

Близнюки

Часом Близнюки надягають рожеві окуляри, через які не зовсім правильно розуміють те, що відбувається. Як результат - сварки з близькими через непорозуміння. Швидше знімайте їх, щоб не наламати дров.

Рак

Ваше звичне життя зміниться цього дня. Обставини внесуть свої корективи. Вам залишається тільки піддатися їм, тому що іншого виходу у вас просто немає.

Лев

На вас чекають приємні моменти, якими ви зможете насолодитися тільки в тому разі, якщо не будете відволікатися на дрібниці. Присвятіть цей день тільки собі та своїм емоціям.

Діва

У Дів також буде дуже насичений день, сповнений емоцій і нових вражень. Ви можете зважитися на якийсь божевільний вчинок, який раніше міг вас навіть лякати.

Терези

Терезам захочеться навести лад і в справах, і вдома. Тому в неділю на вас чекає генеральне прибирання. Розставте все на свої місця, щоб уникнути хаосу в житті.

Скорпіон

На вас чекає ухвалення важливого рішення. Щоб не помилитися, вам варто проаналізувати всі ризики. Зважте всі за і проти і тільки потім робіть вибір.

Стрілець

Стрільці можуть реалізувати всі свої плани. Для цього вам потрібно запастися терпінням і витримкою. Усе буде не так швидко, як ви того хотіли б, але в підсумку у вас все одно все вийде.

Козеріг

На шляху до успіху у вас не буде перешкод. Тому цей час вам потрібно присвятити самореалізації і хапатися за будь-яку можливість, щоб вийти на новий рівень.

Водолій

А ось у Водоліїв настає нелегкий період, коли вони будуть і плакати, і сміятися. Таке відчуття, що доля вирішила над вами посміятися. Тримайтеся міцніше на поворотах.

Риби

У вас є страх перед труднощами, проте ви забуваєте, що саме вони роблять вас сильнішими. Приймайте всі виклики з гордістю, тоді вам вдасться їх подолати.

Вас також можуть зацікавити новини: