Сексуальний гороскоп на квітень / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Астрологи розповіли, кого в квітні чекають пристрасні ночі кохання.

Овен

Читайте такожНазвано найбільш егоїстичний знак Зодіаку в коханніКвітень пожвавить вашу сферу любові і не тільки на духовному рівні, а й на фізичному. Кінець квітня буде сприятливий для того, щоб почати експериментувати.

Відео дня

Телець

Ваш ідеальний час для побачень після 20 квітня. До цього часу ви можете багато помилятися і витрачати свою енергію зовсім не на те.

Близнюки

Ну, а ви зможете втілити всі свої найсміливіші фантазії. І для цього у вас буде цілий місяць сприятливих днів. Також ви можете запланувати якусь подорож, і там ви можете зустріти ту саму людину.

Рак

У цьому місяці ви будете довго приймати важливі рішення. Але не бійтеся, адже це досвід. Що стосується інтимних відносин, то вам буде не до них.

Лев

Ви захочете з'ясувати зі своїм партнером все, що вас турбує. Але, ми ж не раз чули, що після бурхливої сварки повинен бути бурхливий секс. Дерзайте.

Діва

Вам може здатися, що з партнером у вас немає взаємності. Постарайтеся розповісти коханій людині про свої почуття, переживання і потреби. Вийдете з ним на новий емоційний рівень. І вже до кінця квітня налагодиться ваше сексуальне життя.

Терези

Ох, квітень приніс вам багато сюрпризів. Буквально кожна зустріч може привести вас в ложе любові. Цілком ймовірно, що після 19 квітня ви змінете свій статус.

Скорпіон

Перша половина місяця подарує вам чуттєвий секс з партнером, а ось потім почнуться невеликі проблеми. Постарайтеся тримати себе в руках, щоб не втратити цей ніжний вайб.

Стрілець

Ваш сексуальний гороскоп говорить про те, що найсприятливіший час настане 20 квітня. Ось тоді і починайте втілювати свої мрії.

Козоріг

Вам не рекомендується ходити на побачення з 16 по 20 квітня. Перечекайте цей час, і тільки потім починайте активізуватися. Інакше проблем у відносинах не уникнути.

Водолій

В останню декаду місяця у вас багато чого може змінитися. Ви зможете зануритися в світ пристрасті, кайфу, любові і найнеймовірніших емоцій. Ви так це чекали. Ось, отримайте і розпишіться.

Риби

Визначтеся чого ви хочете. Сексу? Тоді відкрийтеся людині, покажіть йому, що він вам дорогий. І за допомогою тілесних вібрацій ви зможете це тільки підтвердити. Квітень обіцяє бути дуже чуттєвим і водночас пристрасним для вас.

Інші новини УНІАН: