У Тельців підвищиться запас сил і енергії / mlady.org

У вівторок, 25 серпня, Венера і Юпітер входять у протистояння. Це сприятлива подія, яка принесе неймовірний успіх трьом знакам Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Тілець

З 25 серпня Тельцям посміхнеться велика удача на любовному фронті. Їхня чарівність і харизма посиляться завдяки Венері, яка є їх головним покровителем. У Тельців також підвищиться запас сил і енергії, що дозволить їм встигати робити більше за меншу кількість часу.

Відео дня

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахВодолій

У Водоліїв з цього дня починається період творчого підйому. Венера і Юпітер активізують приховані енергетичні резерви цих людей, завдяки чому Водолії зможуть швидко розв'язати свої проблеми. Це ідеальний період для фізичних вправ, спорту, прогулянок, поїздок і важкої роботи.

Риб

У Риб починається дуже сприятливий час у всіх сферах життя. І в коханні, і в справах, і в фінансовому напрямку буде багато нових можливостей. З 25 числа варто сфокусуватися на найважливішому. Можна здійснювати дорогі покупки, знайомитися з новими людьми. Не варто впадати в крайнощі.

Раніше астрологи сказали жінки якого знака Зодіаку найкрасивіші.