Таро-гороскоп для Терезів на серпень / фото goodfon.ru

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що Терези у серпні можуть вступити у шлюб, а також можуть змінити роботу або затвердитися на колишньому місці. Загалом місяць буде сприятливим для них.

Кохання. Ви відчуєте себе сірим кардиналом. Перебуваючи у відносній тіні, уникаючи публічності, вам вдасться бути в курсі всіх подій і незримо коригувати їхній перебіг у потрібному для вас руслі. Період забарвиться сплеском творчих здібностей та ідей. Для романтичних рандеву і поглиблення інтимності у стосунках час дуже вдалий. Сприятливий вступ у шлюб, хоча на шляху до нього можливі перешкоди. Однак справжнє кохання все подолає.

Сім'я. На початку місяця наведення комфорту в домі даватиметься набагато легше. Житлові проблеми також краще долати в цей час. Проявіть пильність, оскільки ймовірність аварійних подій підвищена з 3 по 14 серпня. Батьки спробують випробувати ваше терпіння, якщо не отримають достатньо уваги з вашого боку. Напруженість, деяка хаотичність і рвучкість вашого чоловіка можуть стати причиною його конфліктів із членами сім'ї та керівництвом. Способом розрядки для нього стане спілкування з дітьми або хобі. Молодшому поколінню краще займатися розвитком своїх здібностей, талантів, підтримувати своє тіло в хорошій фізичній формі.

Відео дня

Здоров'я. Ваш емоційний стан потребуватиме додаткової підтримки. Подбайте про те, щоб ви лягали спати в гарному настрої. У цьому допоможе ароматерапія, банні процедури, приємна музика. Від якості вашого сну багато в чому залежатиме ваше самопочуття. Особливо це стосується першої декади місяця. З 16 серпня ваш зовнішній вигляд потребуватиме додаткових зусиль: косметичні засоби, пілатес тощо.

Робота і гроші. Період сприятливий для ділової активності. Хороші шанси для вас уготовані як у пошуку нового місця, так і в зміцненні своїх позицій на колишньому. Професійне зростання стане реальним, особливо для творчих і медичних сфер діяльності. Серпневі дні сприятимуть підприємництву і ризику. Наприкінці місяця на роботі остерігайтеся недоброзичливців. Венера, проходячи знаком Діви, створить можливості для творчості.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку зустрінуть кохання та кардинально змінять життя вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: