Дівам варто затіяти генеральне прибирання / ua.depositphotos.com

У суботу, 5 серпня, Стрільці зуміють розбагатіти, а Овнам доведеться вислуховувати дуже неприємні претензії. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

На Овнів чекають крики, їх втягнуть в жахливий скандал. Крім цього, вас спробують обдурити, постарайтеся не потрапити в капкан з брехні. Будьте максимально обережні.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям романтичні пригоди. Ви можете познайомитися з людиною, яка стане вашим надійним супутником. Крім цього, цей день готує для вас сюрприз, пов'язаний з вашою маленькою мрією.

Відео дня

Близнюки

5 серпня Близнюкам можна плисти за течією, не думайте про погане. Часом потрібно трохи розслабитися і спостерігати за тим, що відбувається, не намагаючись щось змінювати. Дотримуйтеся цієї позиції.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам день важливих рішень. Вам варто зрозуміти, чого ви хочете від цього життя, чи готові рухатися вперед. Не соромтеся просити допомоги, вам точно допоможуть.

Лев

На Левів чекає далека дорога. Вам доведеться відправитися на пошуки свого щастя, шлях може виявитися дуже непростим. Однак не звертайте з доріжки, ви обов'язково знайдете те, що шукаєте.

Діва

Дівам варто затіяти генеральне прибирання. Зробіть перестановку, змініть штори або перефарбуйте стіни. Освіжіть простір навколо себе, це дуже важливо.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам можливість поліпшити стосунки з людьми, які на вас ображаються. Знайдіть в собі сили і визнайте помилки. Вас зрозуміють і пробачать, не бійтеся показати слабкість.

Скорпіон

5 серпня Скорпіони будуть радіти і стрибати від щастя. Щось вас сильно здивує, ви можете дізнатися, що ваша мрія ось-ось здійсниться. Розділіть моменти щастя зі своїми друзями.

Стрілець

На Стрільців чекає небувала удача, ви можете розбагатіти. Поруч з вами "вибухне" справжній грошовий вулкан. Не втрачайте рідкісний шанс і вичавіть з цього дня всю користь!

Козоріг

Козероги дізнаються щось дуже цікаве. Ви зможете інакше поглянути на людей, які Вас оточують. Можливо, в натовпі намагається "загубитися" серйозний ворог.

Водолій

У суботу Водоліям варто навчитися себе захищати. Не давайте себе в образу і завжди боріться за правду. Багато хто намагається користуватися тим, що ви занадто добрі.

Риби

Рибам доведеться звалити на себе тягар відповідальності. Беріть все в свої руки і не бійтеся складнощів. У вас точно все вийде, навіть не думайте про погане!

Вас також можуть зацікавити новини: