Таролог розповіла, які знаки зодіаку живуть у брехні / фото depositphotos.com

Таролог зробила розклад за всіма знаками Зодіаку на найближчий час і сказала, що двоє або вже живуть у брехні, або їх хочуть обдурити. Варто бути напоготові Рибам і Стрільцям. Детальніше читайте в матеріалі.

Риби

Рибам випала Трійка Мечів в перевернутому положенні. Вона може вказувати на те, що від вас навмисно приховують інформацію або вводять в оману. Ймовірно, людина, яка лукавить - хтось із найближчого оточення, і ви бачитеся з нею кожного дня. 

Ще одна карта, яка це підтверджує - це Місяць. Карта Місяця зазвичай пов'язана з обманом, ілюзіями та прихованими аспектами. Вона може вказувати на те, що ви опиняєтеся в ситуації, де вам представляють спотворену або недостовірну інформацію.

Відео дня

Стрілець

Стрільцям випала Карта чарівника. Вона може вказувати на майстерність маніпуляції і обману. Вона може означати, що хтось у вашому оточенні використовує свої навички, щоб ввести вас в оману або приховати правду. Щоб не стати жертвою, не йдіть на поводі у сумнівних обіцянок. 

Ще одна проблема, про яку говорять таро - це зрада близьких. Про це сигналізує карта диявола. Вона також може говорити про те, що хтось із ваших рідних намагається вас контролювати.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку будуть хапати зірки з неба.

Вас також можуть зацікавити новини: