Найомріяніша річ для Овнів — перемога / pinterest.com

Всесвіт таїть в собі чимало таємниць, і знаки Зодіаку сповнені таємниць і загадок. Пропонуємо дізнатися, яку таємну одержимість приховують представники кожного знака.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, для яких у липні почнеться біла смугаНайомріяніша річ для Овнів — перемога. У них добре виходить займати у всьому провідні позиції, ось тільки найчастіше це перетворюється в нездорову одержимість. Вони одержимі конкуренцією і готові влаштовувати змагання навіть у швидкості поїдання домашньої вечері, лише б довести свою перевагу.

Відео дня

Телець

Ні для кого не секрет, що Тельці люблять розкіш і дорогі речі. Амбіції і рішучість безумовно, є плюсом, якщо необхідно побудувати кар'єру і заробити багато грошей. Але в гонитві за матеріальним успіхом Тельці можуть зовсім забути про мораль і етикет, якщо вони керуються лише своїми бажаннями.

Близнюки

Близнюки одержимі пошуком своєї спорідненої душі. Причому не тільки в романтичному плані. Будь-який сильний зв'язок має для них величезний сенс. Вони шукають зустрічі з новими людьми, оскільки хочуть побудувати відносини, які назавжди залишаться в житті. Але такий активний пошук найчастіше закінчується невдачею.

Рак

Одержимість самого сімейного Знака — звичайно ж, сім'я і добробут близьких людей. Раки покладуть всі свої сили на те, щоб у сім'ї панували любов, мир, щастя і процвітання. Якщо заради цього буде потрібно звернути гори, висушити океани, переступити закон, то вони зроблять це. Сім'я і сімейне життя — те, що змушує Раків прокидатися вранці.

Лев

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких середина літа стане доленосноюЛеви дуже амбітні, самовпевнені і рішучі, і більше за все в житті їм потрібні слава і суспільне визнання. Але вони не хочуть влаштовувати змагання і не терплять конкуренції. Леви впевнені: все, що вони роблять, вони роблять краще за інших. У них є потреба в тому, щоб вважати себе значимою людиною, куди б вони не пішли.

Діва

Життя представників цього Знака обертається навколо порядку, організації і дисципліни. Порядок в життя, думках і справах — те, що Діви цінують найбільше в житті, і якщо щось або хтось порушує їх ідеально організований світ, вони перетворюються в дошкульного критика. Єдине, що заспокоює їх і зберігає в здоровому глузді, — це можливість тримати все під чуйним контролем.

Терези

Терези одержимі прекрасним, і вони також мають пристрасть до всіляких задоволень. Вони намагаються оточити себе красою, досягти ідеалу в життя з допомогою дорогих речей, красивого одягу, шикарних автомобілів і незабутнього відпочинку. Проблема в тому, що найчастіше тяга до прекрасного стає маною, особливо коли Ваги надмірно захоплюються покупками.

Скорпіон

Скорпіони одержимі владою. Вони хочуть володіти владою у всіх сферах життя, починаючи від власного будинку і закінчуючи величезними корпораціями. Ці зоряні інтригани не зупиняться ні перед чим. Найсильніша нав'язлива думка Скорпіонів — довести оточуючим, що вони можуть отримати світове панування.

Стрілець

Волелюбні Стрільці цінують свою незалежність і не хочуть з нею розлучатися. Вони настільки одержимі їй, що примудряються побудувати життя відповідно до своїх бажань, навіть завівши чоловіком і дітьми. Стрільці не пошкодують нікого, хто зазіхне на їх свободу і спробує відняти.

Козеріг

Козероги одержимі собою і своїм життям. За словами астрологів, представники цього Знака бувають дуже егоїстичні. Вони дійсно дбають більше про себе, ніж про своїх близьких, бо переконані: якщо будуть щасливі вони, стануть щасливими і оточуючі.

Водолій

В житті Водоліїв цікавить тільки одне — новий досвід. В погоні за новизною, яка дарує гострі відчуття, Водолії готові на все. Вони часто виходять із зони комфорту і пробують все, що пропонує їм життя.

Риби

Мрійливі Риби одержимі дуже багатьом, але якщо виділяти тільки одна, то це буде необхідність відчувати себе потрібними і важливими для оточуючих. Риби поспішають на допомогу усім, навіть якщо їх про це не просять, — це допомагає їм відчувати себе незамінними і дуже щасливими людьми.