Значення імені Антон / ua.depositphotos.com

Сьогодні власники імені Антон відзначають свої іменини.

Ім'я утворене від давньоримського Антоній. Так називали хлопчиків в аристократичних сім'ях, ім'я вважалося ознакою знатного роду. Існує версія, що Антон - це по-грецьки "anthos", що означає "квітка".

Антон - характеристика імені, вплив на долю

Антон вражає оточуючих своєю цілеспрямованістю / pixabay.com

Хлопчик з таким ім'ям буде рости суперечливим. З одного боку, він товариський, чесний, вихований і порядний. У нього загострене почуття справедливості і власної гідності. Антон ніколи не дасть в образу слабкого, завжди допоможе нужденним.

Відео дня

З іншого боку, Антон категоричний і різкий. Іноді буває занадто емоційним і навіть агресивним. Завзятість, цілеспрямованість і наполегливість не завжди виражаються в позитивному ключі.

Позитивні риси: красномовність, працьовитість, стриманість, тактовність, високий рівень емпатії, комунікабельність, чесність і природна чарівність.

Погано ставляться Антони до людей, які можуть збрехати, зрадити, не стримати своє слово або проігнорувати загальні норми моралі і правила поведінки.

Ім'я Антон для дитини - якими якостями буде володіти хлопчик

Який Антон в дитинстві / pixabay.com

Читайте такожЗначення імені Борис - частка, характер, сумісність з іншими іменамиНайчастіше, Антони добрі і поступливі. Вони не роблять необдуманих вчинків, завжди підходять до ситуації з точки зору раціоналізму. Шанобливо ставляться до жінок, шанують традиції. Не дозволяють людям перетинати межі свободи, вважаються хорошими вірними друзями, за що отримують повагу не тільки друзів, а й колег.

Чоловік з таким ім'ям дуже працьовитий, тому майже завжди домагається кар'єрних висот. Навіть якщо це не вплине на розмір зарплати, результат буде видно на ділі. Антон не звик кидати справи на пів шляху, завжди завершує розпочате. Цілеспрямованість допомагає йому впевнено рухатися вперед, підтримуючи і допомагаючи тим, хто цього потребує.

Антон - характер поведінки з протилежною статтю

Як поводиться Антон з жінками / pixabay.com

У відносинах з жінками чоловік з таким ім'ям дуже галантний, чемний і романтичний. Антон красиво доглядає, обдаровуючи свою обраницю увагою і турботою. Він саме той, про кого жінки говорять "як за кам'яною стіною".

Проте, на шлюб Антон вирішується важко. Не бажаючи розлучатися зі своєю свободою, він буде відтягувати момент зобов'язань, як можна довше. Антон не зрадить і не кине напризволяще, але незалежність він цінує більше, ніж борщ в холодильнику.

Антон - сумісність з жіночими іменами

Чуттєвий, пристрасний і емоційний союз вийде з дівчатами на ім'я Валерія, Вероніка, Дарина, Діна, Катерина, Ілона, Ірина, Лада, Лідія, Марина, Наталія, Оксана, Ольга, Світлана.

Якщо Антон зустріне дівчину з ім'ям Алевтіна, Аліна, Анна, Валентина, Варвара, Гелена, Грета, Євгенія, Євдокія, Клара, Людмила, Марія, Пелагея, Софія, Таїсія, Тетяна або Юлія, то ймовірність щасливих відносин дорівнює практично нулю.

Вас також може зацікавити: