Значення імені Борис / фото pixabay.com

У Стародавній Персії це ім'я трактувалося б як "спадкоємець", а в арабських країнах Борис означає "видного" чоловіка. Таємниця імені Борис полягає в тому, що по долі хлопчикові уготовано бути улюбленцем публіки, мати безліч прихильниць і часто закохуватися. Ставши дорослим чоловіком, Борис розсудиться, буде серйозним і виваженим. З кар'єриста часто перетворюється на трудягу. Женеться за матеріальними цінностями і для благополуччя своєї сім'ї зробить все можливе.

Раніше ми розповідали про те, яке значення імені Христина дають астрологи, і як ім'я впливає на долю дівчаток.

Борис - характеристика, шлях по кармі і долі

Яка доля чекає Бориса / pixabay.com

Вважається, що Борис - слухняний і розумний хлопчик, який бачить свої недоліки і помилки. Він легко живе за правилами, тому часто домагається успіху. Завжди чинить за совістю, багато з ким дружить і спілкується з людьми на рівних.

Відео дня

Друзів Борис вибирає обережно - ніколи не стане спілкуватися з людиною, яка його зрадила, або з тим, кому не довіряє. У колі спілкування Бориса тільки благочестиві, порядні і вірні йому люди. 

Позитивні риси: порядний, чесний, совісний, розумний, комунікабельний, завжди готовий прийти на допомогу.

Погано ставиться до брехунів, зрадників і тих, хто чинить не по совісті, а також до тих, хто має погану репутацію і вже встиг "впасти" в очах Бориса.

Борис - характер імені, нюанси особистості

Як поводиться Борис в житті / ua.depositphotos.com

У підлітковому віці Борис являє собою шибеника і пустуна, який, все-таки, намагається жити за правилами. Не доставляє особливого клопоту батькам, рано проявляє самостійність. Борис допитливий, поступливий, чесний і совісний, поважає і слухається батьків. Проявляє інтерес до всього навколишнього, зростає впертим і наполегливим, але безвідповідальним.

Дорослішаючи, безвідповідальність Бориса зникає, він стає серйозніше. Часто чоловік з таким ім'ям - лідер, хороший організатор, красномовна і чарівна людина. Його часто хвалять, але сам Борис від цього ніяковіє.

Борис в коханні - як поводиться з жінками

Борис-улюбленець жінок / фото ua.depositphotos.com

Молодий хлопець популярний у жінок, за що часто його називають ловеласом. Його не відразу цікавить сім'я і шлюб, довго Бориси ведуть розгульне життя. Але, з приходом справжнього кохання, це закінчується.

Читайте такожЗакохують в собі без зусиль: названі топ-3 знаки Зодіаку з даром зваблюванняВзяти в дружини Борис може лише поступливу, мудру і освічену жінку. Вона повинна бути турботливою, терплячою і лагідною. В цілому, Борис висуває досить жорсткі вимоги до майбутньої дружини.

Борис вважає, що сім'я - це міцний тил, тому будує стабільні, надійні і чесні відносини, де обидва партнери один одному довіряють. Єдине, чого не пробачить Борис - це зазіхання на його особисті кордони.

Борис - сумісність з жіночими іменами

Найбільш чуттєвою і пристрасною буде пара, яку Борис створить з жінкою на ім'я Євгенія, Маргарита, Стефанія, Роксана, Регіна, Марта, Нора, Єва і Майя.

Для шлюбу йому ідеально підходять дівчата з ім'ям Агата, Надія, Інга, Камілла, Кароліна, Лада, Христина, Тамара і Неллі.

Астрологи не рекомендують пов'язувати своє життя з Агнією, Адою, Ельзою, Яною, Еммою, Валерією, Дорою, Серафимою.

Вас також може зацікавити: