Дівам карти Таро обіцяють неприємності в особистому житті / ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 вересня. У понеділок Тельці ризикують нарватися на гучний скандал. А Терези будуть радіти, вони здобудуть перемогу. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі-таро нижче.

Овен

Овнам варто прислухатися до свого "шостого почуття". Якщо ви розумієте, що щось йде не так - довіртеся собі і не намагайтеся діяти проти волі. Постарайтеся знайти причину своїх сумнівів.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям гучний скандал. Ви ризикуєте втратити друзів і постраждати від сильного удару по репутації. Врятуватися буде складно, але спробувати варто.

Відео дня

Близнюки

11 вересня Близнюки отримають щасливий квиток. Ви зможете відволіктися від рутини і розкрити в собі нові таланти. А це призведе до того, що перед вами відкриються неймовірні можливості.

Рак

Тарологи радять Ракам набратися терпіння. Вас нібито вирішать випробувати на міцність. Однак ви куди сильніше, ніж здаєтеся, у вас вийде не піддатися провокаціям.

Лев

Леви відправляться на пошуки душевної рівноваги. Щось виб'є грунт з-під ваших ніг, через що ви втратите впевненість в собі. Спробуйте відшукати джерело умиротворення і відновити сили.

Діва

Дівам карти Таро обіцяють неприємності в особистому житті. Ви можете зіткнутися з ревнощами і навіть зрадою. Якщо це розбиває ваше серце, то не намагайтеся вдавати байдужість.

Терези

Велика перемога чекає на Терезів. Ви зумієте правильно розставити пріоритети і обігнати всіх конкурентів. Тепер вороги залишаться позаду вас, але будьте обережні, вони спробують вам помститися.

Скорпіон

Тарологи вважають, що Скорпіонам пощастить у фінансовому плані. Однак не факт, що це буде саме велика сума на вашому рахунку. Можливо, ви зможете закрити кредит або позбутися боргів.

Стрілець

Стрільцям можна відкрити своє серце і не думати про пережите негативі. У вас починається хороший період, все погане залишиться в минулому. Не бійтеся знову довіряти цьому світу.

Козоріг

Козерогам, як вважають тарологи, доведеться усвідомити неприємну правду. Стримуйте свої емоції і не реагуйте на грубі слова занадто агресивно. Від вас тільки на це і чекають.

Водолій

Водолії зуміють спритно вийти сухими з води. Однак пам'ятайте, що щасливий випадок не буде рятувати вас кожен раз. Намагайтеся менше ходити по краю.

Риб

11 вересня на Риб чекає приємна зустріч. Крім цього, ви можете зважитися на глобальні зміни. Все вийде, дійте.

Вас також можуть зацікавити новини: