Гороскоп для Тельців в серпні 2022 / depositphotos.com

Карта гороскопу для земного Тельця в кінці літа не віщує нічого хорошого. Можливі непередбачені витрати, сварки з близькими і конфлікти на роботі. Деяким представникам знака буде здаватися, що сил вже немає - справи доведеться завершувати буквально в агонії. УНІАН розповість, що ще прогнозує гороскоп на серпень для Тельця. 

Раніше ми говорили про те, яким буде гороскоп для Овна у серпні 2022.

Гороскоп кар'єри на серпень 2022

Всі найважливіші справи по роботі краще планувати на перший тиждень місяця. Зірки кажуть, що цей період найбільш сприятливий для вирішення кар'єрних питань. У другій декаді, навпаки, потрібно бути обережними - можлива напружена обстановка з колегами або керівництвом.

Відео дня

Головна порада - не вплутуватися в чужі суперечки і конфлікти, побоюватися крадіжок і обманів. Тисячу разів думати перш, ніж брати участь в будь-яких проектах - вони, швидше за все, будуть невдалими. 

В кінці місяця знову пощастить - начальство погляне на вас під іншим кутом і може запропонувати цікаві завдання. Будь-які матеріальні операції також будуть вдалими, але ретельно зважуйте ризики, щоб не опинитися без грошей.

Гороскоп кохання на серпень 2022

Романтичну сторону життя не можна назвати вдалою - положення зірок на небі не зовсім сприятливе для романтичних звершень. Особливо це стосується Тельців, у яких є друга половинка - побут "з'їсть" почуття, і в низці повсякденних обов'язків вам буде ніколи займатися відносинами. Такий період потрібно просто перечекати, не наробивши дурниць. 

Самотні Тельці також не зможуть знайти собі другу половинку - астрологи кажуть, що в цьому місяці вам не зустрінеться людина, що розділяє ваші погляди. Все, що ви можете зробити - це завершити безперспективні взаємини, які вас не радують. Будьте уважні - можливі прояви симпатії з боку друзів, але це не призведе до бурхливого роману.

Гороскоп здоров'я на серпень 2022

На початку місяця високі ризики травм, тому будьте обережні з гострими предметами і не сідайте за кермо. Також не варто займатися екстремальними видами спорту. Незважаючи на зовнішні небезпеки, організм порадує Тельців хорошим самопочуттям.

Астрологи рекомендують частіше гуляти, пити вітаміни і висипатися. Якщо плануєте відпустку, то вибирайте гірські або річкові місцевості, щоб не тільки відпочити, а й налагодити стан організму. По можливості сходіть до лікаря на профілактичний огляд, щоб бути впевненими у відсутності будь-яких захворювань.

Вас також можуть зацікавити новини: