Для кожного знака Зодіаку підібрали мафін / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для кожного знака Зодіаку підібрали персональний і особливий мафін (кекс), який відображає їхній дух.

Овен - англійський мафін

Бути з Овном - це все одно, що дуже швидко їхати дорогою з безліччю вибоїн, і англійський кекс з його закутками та щілинами є золотим втіленням цього досвіду.

Телець - шоколадний мафін

Телець - це знак, який вважає оральний секс кардіо, шпинат з вершками і міні-кекси здоровою їжею. Хлопці, те, що кокаїн не містить борної кислоти, ще не робить його вітаміном.

Відео дня

Близнюки - кавовий мафін

Близнюки - майстри спілкування і передачі своїх почуттів. Це помітив Лайонел Річі (Близнюки за знаком Зодіаку), який одного разу подарував Дейву Гролу кладезь кексів для одужання.

Рак - чорничний мафін

Рак - похмурий, схильний співати блюз і поїдати свої почуття. І це схоже на поєднання вуглеводів у чорничному кексі.

Лев - банановий мафін

Лев вважає за краще командувати, запобігати та намагатися переважати у будь-якій ситуації. І будь-який кекс на основі банана може бути метафоричним кексом гордості Лева.

Діва - яблучний кекс з корицею

У старших арканах Таро Діва представлена картою "Відлюдник", яка символізує мудреця, що йде у пустелю, щоб принести людству знання та ліки. Єва, яка збирає яблука і любить змій, йшла тим же важким маршрутом і, безумовно, була Дівою, з тією ж любов'ю до наготи і з жахливим смаком у партнерах. При цьому плід знань, запечений з протизапальною корицею, частково здоров'ям, частково гедонізмом, є уособленням енергії Діви.

Терези - гарбузовий мафін з шоколадною крихтою

Наповнений декадансом і осіннім настроєм, гарбузовий кекс з шоколадною стружкою споріднений з цим кардинальним повітряним знаком. Вони користуються шаленою популярністю і ними легко насолоджуватися, вони гарно одягаються, пахнуть дорого та завжди при грошах.

Скорпіон - журавлинно-апельсиновий мафін

І цитрусові, і журавлина мають лікувальні властивості, а Скорпіон на піку своєї активності є знаком глибокої трансформації та повного зцілення.

Стрілець - мафін з кукурудзяної муки

Стрілець народжений для того, щоб прагнути до високих цілей, подорожувати далеко і шукати мудрість на цьому шляху. А кукурудзяна мука була завезена європейським поселенцям корінними американськими племенами. Ця їжа виявилася порятунком для погано підготовлених колоністів, кукурудзяна мука назавжди стала чи не основним продуктом харчування в Америці.

Козеріг - мафін з висівками

Керовані Сатурном, планетою обмежень, штрафних санкцій і чищення зубів, Козероги схильні страждати від потреби бути практичними і від повної відсутності примхи. Тому їм і підходить кекс з висівками, який може бути неприємним на смак, але зате дуже корисний.

Водолій - кабачковий мафін

Образ Водолія часто асоціюється з довгим волоссям, світськими днями, босими ногами і ЛСД. Свого часу хіпі зробили популярними овочеві хлібобулочні вироби, такі як кекси з кабачків.

Риби - лимонно-маковий мафін

Риби - наркомани Зодіаку, романтики, які вірять у здатність кохання перетворити лимон (їхнього колишнього розпусного монстра) на лимонад (партнера мрії). Насіння маку можуть зіграти злий жарт під час тесту на наркотики, а Риби асоціюються з опіатами, зміненими станами і тонкою завісою між світами.

Раніше УНІАН пердлагал дізнатися, яка ви тварина на фермі за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: