До переліку потрапили й Близнюки / Яндекс картинки

Буває, що не чекаєш від людини нічого поганого, і в спілкуванні вона м'яка та приємна, але якесь дивне почуття в душі застерігає зближуватися з нею.

Астрологи назвали енергетичних вампірів та інших "важких пасажирів" серед знаків Зодіаку, пише MixNews.

Скорпіон

Стосунки зі Скорпіонами завжди йдуть не за сценарієм і чекати від них можна чого завгодно. Якщо вам пощастить і ви подружитеся, то вважайте, що знайшли в особі представника цього знаку потужну опору. Якщо ж ви стали у нього на шляху, то краще відступіться або взагалі змініть адресу. Скорпіони надзвичайно мстиві та намагатимуться знищити свого суперника.

Відео дня

Близнюки

Енергетика Близнюків дуже схожа на природу їхньої планети-покровителя — Меркурія. На одній стороні космічного тіла панує палюче полум'я, на іншій — смертельний холод. Так і з цими людьми. Позитивна сторона може приховувати під собою презирство і навіть ненависть, а добро та співчуття через мить можуть змінитися крижаною байдужістю.

Читайте такожАстрологи назвали найвідданіший знак Зодіаку серед чоловіків

Козеріг

Це холодний, досить егоїстичний знак, який зрозуміти досить важко. Люди цього знаку занадто зациклені на собі, вони надто обережні, і їхню оболонку пристойності та консерватизму практично неможливо пробити, щоб поспілкуватися відверто.

Козероги надзвичайно меркантильні, і ви ні за що не потрапите до сфери їхніх інтересів, якщо не уявляєте особистий або діловий інтерес. Енергетика у них важка і холодна, ласки у представників цього знаку дуже важко добитися, адже на неї потрібно спочатку заслужити.

Рак

Цей знак теж надзвичайно зациклений на собі, але тільки в емоційному плані. Вони дуже чутливі, беруть все близько до серця. Часом виникає відчуття, що до них пальцем не торкнися — або відітнуть половину, або розридаються.

Краще не намагатися допомогти цьому знаку, оскільки його представники свято вірять, що до них несправедливі. Вони вимотають співрозмовника своїм ниттям і зарядять своєю депресією раніше, ніж він їм спробує допомогти. А ще Раки — великі власники. Те, що одного разу потрапило до їхнього поля зору, вони вважають абсолютно своїм і готові задушити у своїх обіймах, постійно вимагаючи уваги.

Раніше астрологи визначили п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими обіцяє жінці щасливі стосунки й довге сімейне життя.