Риби люблять секс, і часто змінюють партнерів / pixabay.com

Зірки впливають не тільки на долю людини, але і на її ставлення до різних ситуацій. На полігамність і моногамність, як виявилося, вони також мають вплив. Астрологи виділили чотири знаки Зодіаку, яким мало одного партнера. З ними небезпечно будувати стосунки, адже в них завжди буде присутній хтось третій.

Близнюки

Їх знак Зодіаку говорить сам за себе. Одна людина - дві особистості. Одній особистості хочеться навіженості, пристрасті, яскравих емоцій, а інший - знайти споріднену душу. Але оскільки їм складно знайти все це в одній людині, вони можуть будувати стосунки з двома паралельно. Викрити їх у зраді складно, адже вони вміють підлаштовуватися під різні стресові ситуації. 

Терези

Це романтики, які дуже глибоко відчувають. Для них стосунки - це в першу чергу не про секс, а саме про глибину почуттів. З кожним новим партнером вони по-різному себе відчувають і отримують незабутні емоції. Але будьте готові до того, що третій у ваших стосунках буде завжди, і часто він може змінюватися.

Відео дня

Читайте такожНазвано знак Зодіаку серед жінок, до яких чоловіки прив'язуються раз і назавждиСкорпіон

Коли Скорпіон знаходить "свою" людину, на якийсь час він може стати розсудливим. Але якщо він зустріне ще когось, хто зможе підкорити їх серце, то любовного трикутника не уникнути. Вони за обох партнерів будуть чіплятися руками і ногами.

Риби

Риби дуже люблять секс і шукають його буквально скрізь. Це ті люди, у яких за все життя може бути більш як сто сексуальних партнерів. Це не говорить про те, що з усіма у них були стосунки. Зовсім ні. Риби задовольнять себе і підуть в захід. Так що будьте обережні!

Нагадаємо, раніше астрологи назвали страхи кожного знака Зодіаку у стосунках.

Вас також можуть зацікавити новини: