Стрільцеві судилося з кимсь зустрітися, або познайомитись у другій половині липня / kadinim.com

Деякі люди входять в наше життя і проходять мимо, а інші затримуються поруч із зодіакальними представниками і стають важливою частиною реальності.

Астрологи розкажуть, яким знакам Зодіаку друга половина липня готує доленосну зустріч, slovofraza.

Стрілець

Читайте такожКоридор затемнень-2020: астролог розповіла про його вплив на різні знаки ЗодіакуНе доводиться дивуватися тому факту, що Стрільцеві судилося з кимсь зустрітися, або познайомитись у другій половині липня. B зрештою, перед нами чи не найбільш товариська зодіакальний представник у всьому гороскопі, який постійно заводить нові зв'язки, проявляє ініціативу і робить перший крок. Однак до кінця цього місяця вам судилося зустріти значущої людини, здатного сильно вплинути на ваше життя. Мова йде про наставника, якого Стрільцеві так не вистачало. Саме знайомство з цією людиною дозволить вам повноцінно розкрити потенціал, стати більш серйозним і зібраним.

Відео дня

Козеріг

Знак зодіаку Козеріг не часто знайомиться з людьми і не прагне проявляти ініціативу. Ви зациклені на професійному зростанні, матеріальних цінностях і дотримуєтеся стабільності і звичок. Тому проявити ініціативу можете лише в тому випадку, якщо нове знайомство принесе вигоду в кар'єрному плані. Однак у другій половині липня очікуються приємні зміни, які торкнуться вашого особистого життя. На одній з корпоративних вечірок або поруч з офісом Козерогом зацікавиться людина. Сприймайте ініціативу з його боку як доленосної події, адже перед вами особа, яка глибоко западе в душу. Так, це знаменний момент, коли Козеріг закохається і зможе обзавестися щасливими відносинами.

Читайте такожГороскоп на 16 липня: що приготували зірки різним знакам ЗодіакуВодолій

Астрологічний прогноз попереджає про те, що доленосна зустріч для Водолія здатна обернутися справжньою проблемою. Суть полягає в тому, що у ваше життя постукає людина з минулого. Ось тільки це радше спроба долі перевірити представника зодіакального на міцність: чи зможете ви відмовитися від спілкування з ним? Мова йде про колишнього парубка, другій половинці, з якою розлучилися, або ж колезі, який вас пару раз вже підставляв. Звичайно, Водолій підпаде під чари ностальгії і навіть може зробити крок назустріч. Але гороскоп нагадує, що це величезна помилка. Ви вже обпікалися і ризикуєте повторити це знову. Тому знайдіть в собі мужність назавжди викреслити цю людину зі свого життя.

Риби

Астропрогноз повідомляє, що знаку зодіаку Риби доведеться прожити дуже важливий і цікавий період. Ви оточені сприятливими обставинами і складається враження, що події навмисно підлаштовуються під реалізацію ваших бажань. Але найважливіше те, що Рибам пощастить впустити нову особистість у своє життя. Це може бути романтичне або дружнє знайомство. У будь-якому випадку, Риби інстинктивно відчують, що перед ними споріднена душа, тому симпатія виявиться миттєвою. Гороскоп рекомендує розвивати відносини і насолоджуватися спілкуванням, тому що саме ця особа розкриє ваші найкращі сторони і дозволить продемонструвати світові приховані таланти.