Овни будуть на піку своєї продуктивності / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 6 травня, Терези зможуть розбагатіти, а Тельці заплутаються у брехні і ризикують сильно постраждати. Цей день принесе чимало сюрпризів. Кому карти Таро обіцяють радість, а кому чекати на біду - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни будуть на піку своєї продуктивності. Не втрачайте запал, працюйте і беріться за складні завдання. У цей день у вас все вийде.

Телець

Тельцям варто з обережністю поставитися до інформації. Вас намагаються обдурити, втягнути в павутину брехні. Карти Таро радять Тельцям не провокувати долю і відмовитися від інтриг.

Відео дня

Близнюки

6 травня Близнюкам доведеться боротися за своє щастя. Не опускайте руки і знайте, що у вас точно все вийде, якщо ви будете вірити в свій успіх. Постарайтеся не здаватися.

Рак

У цей день на Раків чекає емоційний струс. У ваше життя увірвуться пригоди, проте вони не будуть поганими. Вам потрібно радіти тому, що трапиться.

Лев

Карти Таро вважають, що Левам варто потрудитися. Можливо, вам доведеться вирішувати чужі проблеми. Не варто ухилятися від складнощів, боріться з неприємностями.

Діва

Дівам варто переглянути свої погляди на світ. Ви можете сильно помилятися і зовсім цього не помічати. Прислухайтеся до думки близької людини, він допоможе все вирішити.

Терези

На Терезів чекає шанс набити грошима гаманець, вам дуже пощастить. Незліченна багатство може закрутити вам голову. Постарайтеся не задирати ніс.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам задуматися про майбутнє. Ви могли забути про плани і втратити сенс життя. Приведіть свої думки в порядок.

Стрілець

Стрільцям не варто починати сварки. У цей день ви навряд чи зможете довести свою правоту. Не витрачайте час на порожні розмови, вони принесуть лише засмучення.

Козоріг

У Козерогів буде хороший день. Вони зможуть вирватися з рутинного колеса і насолодитися своїм життя. Відкладіть всі клопоти на інший день.

Водолій

На Водоліїв чекає життєвий урок, який їм зовсім не сподобається. 6 травня їм доведеться розплачуватися на помилки минулого. Вмійте визнати провину і зібрати камені.

Риби

Рибам варто не намагатися здаватися серйозними. Якщо вам хочеться байдикувати або жартувати, робіть це. Навчіться приймати себе в будь-якому настрої.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Відьмина повня стане початком жахливого періоду.

Вас також можуть зацікавити новини: