Карти Таро обіцяють Близнюкам сварку / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 27 квітня, Терези зможуть розкрити таємницю і отримати відповіді на всі свої питання. А Овнам доведеться несолодко, вони можуть втратити роботу. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Будьте обережні, в цей день вас можуть звільнити. У цьому не буде вашої провини. Хтось вирішив перекласти свою провину на Овнів.

Телець

Тельцям варто економити гроші. Вам може здатися, що в цей день можна купити щось нове, проте це не так. Обмірковуйте всі свої витрати.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам сварку. Ви можете потрапити під гарячу руку і стати жертвою обставин. Не турбуйтеся.

Рак

Раки отримають прибуток, вони заслужили на щедру винагороду. Однак не варто витрачати все, що вам вдасться отримати. Відкладіть частину грошей на "чорний день".

Лев

На Левів чекає серйозна розмова. Можливо, в четвер вам доведеться дізнатися гірку правду. Будьте до цього готові.

Діва

Карти Таро радять Дівам перестати думати про проблеми оточуючих. Займайтеся своїми справами і не намагайтеся рятувати людей. 

Терези

Терези розкриють таємницю. Вони отримають відповідь на всі свої питання, правда переможе. Будьте вдячні нагоди, саме вона розкриє секрет на мільйон.

Скорпіон

Скорпіонам краще відмовитися від галасливих компаній. Зайві веселощі відволікають вас від найголовнішого. Зосередьтеся на своїх цілях.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям втрату найкращого друга. Ви можете сильно поскандалити з близькою людиною. Постарайтеся вирішити все без взаємних образ і криків.

Козоріг

27 квітня Козероги будуть сповнені сил і бадьорості. Ви зможете домогтися великих успіхів на роботі і в особистому житті. Сміливо починайте щось нове.

Водолій

Водолії можуть сильно засмутитися. Доведеться зрозуміти, що не всі люди роблять так, як хочеться вам. Змиріться з цим.

Риби

Риби будуть багато радіти і веселитися. Забудьте про роботу і залиште всі справи. Також вам варто відсторонитися від чвар і не слухати плітки.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки три знаки Зодіаку отримають щасливий квиток, в їхньому житті починається біла смуга.

Вас також можуть зацікавити новини: