Тельцям варто зайнятися домашніми справами / фото ua.depositphotos.com

26 лютого Терезам потрібно готуватися до скандалів і неприємних розмов. А на Риб чекає настільки радісна новина, що вони будуть плакати від щастя. Що чекає на інші знаки Зодіаку в неділю - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто чекати на приємні новини. Карти Таро обіцяють вам початок білої смуги в житті. Ви можете розслабитися і видихнути.

Телець

У неділю Тельцям варто зайнятися домашніми справами. Наведіть порядок, зробіть перестановку або ж задумайтеся про ремонт. Вам потрібно змінити щось у ваші оселі.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам потрібно бути обережнішими з грубими людьми. Ви можете нарватися на критику і сильно засмутитися через це.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам розтрати. Вам потрібно віддати борг або оплатити щось недешеве. Не засмучуйтеся, це необхідно зробити, щоб вас не називали нечесним боржником.

Лев

Левам можна чекати на приємний день. Вас оточать турботою і теплом. Відповідайте взаємністю і даруйте любов у відповідь.

Діва

Дівам доведеться багато думати. Доля готує для вас непросте випробування. Сконцентруйтеся на своїй меті і не дозволяйте собі відволікатися на дрібниці.

Терези

Карти Таро пророкують Терезам скандали і розлуку з коханою людиною. На вас довго збирали образи, а нині градус напруги підніметься до максимуму. Спробуйте спокутувати провину.

Скорпіон

Скорпіонам краще залишитися вдома і нікуди не йти. Візьміть вихідний і скасуйте всі зустрічі. Побудьте зі своїми близькими, це дасть вам нові сили.

Стрілець

На Стрільців чекає гість з минулого. Ви можете зустріти людину, яку вже давно викреслили зі свого життя. Можливо, вам потрібно закопати сокиру війни і відпустити всі образи.

Козоріг

Козероги будуть пурхати від щастя. Вас вирішать порадувати друзі. Можливо, на вас чекають неждані гості, які подарують тільки приємні емоції.

Водолій

Водоліям потрібно задуматися про те, чи правильно вони розставили пріоритети. Ви можете упускати щось важливе і зовсім цього не помічати.

Риби

У життя Риб увірветься ураган щастя. На вас чекають тільки гарні емоції, а деякі новини можуть бути настільки неймовірними, що ви розплачетеся від щастя.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки зодіаку втратять все до копійки і зубожіють вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: