Астролог передрекла боротьбу за владу в Україні / фото ua.depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна спрогнозувала до кінця 2022-го та у 2023 році серйозні політичні інтриги в Україні у владі, скандали та розкриття правди.

Свій прогноз вона опублікувала у Facebook.

"Уран в Зеніті – вказівка на нестабільність влади, дії ключових осіб у непередбачуваному ключі. Уран к квадраті з Венерою – таємниці та інтриги, політичні інциденти, скандали, розкриття правди. Марс у 10-му будинку – сильний і екзальтуючий, але його квадрат із Сонцем на асценденті – це боротьба за владу на рівні правлячої верхівки. Позиція президента нестабільна. Подивимося, як і у чому проявиться", – зазначила вона.

Відео дня

Разом з тим у зазначений період в Україні буде зміцнюватися армія, але ситуація буде непередбачувана, додала астролог:

"По темі діючої армії в солярі працює Великий Хрест у фіксованих знаках. Вельми важка конфігурація, в ній задіяні і Місячні Вузли. Вона ж дає активну динаміку і захист. Це та карма, яку несе народ України, і тут можна чекати багато непередбачуваного. По суті, армія України зараз і створюється (Уран у з'єднанні з висхідним Місячним Вузлом у Зеніті). І набуває в суспільстві все більшої довіри".

Окремо Звягіна попередила про небезпеку з боку противника.

"Не варто недооцінювати ворога, у нього ще більші резерви. Нептун сильний, він в обителі і в аспекті з Місяцем. Ворогом в хід будуть пущені всі "механізми" Нептуна – шпигунство, агентурна мережа, підкуп, шантаж, Інформаційні технології. Агентурна мережа – це дуже серйозно, і у солярі на це пряма вказівка".

Нагадаємо, астролог Ірина Звягіна спрогнозувала, що розв'язана Росією війна проти України не закінчиться до кінця поточного року. Мало того, швидше за все, бойові дії затягнуться до літа 2023-го.

Вас також можуть зацікавити новини: