Екстрасенс Дмитро Дульський / Скріншот 

Мабуть, ні для кого не секрет, що Володимир Путін обожнює езотерику і окультивізм. Подейкують, що він наважився на війну з Україною після обряду з шаманами. Як так склалося, що його віра в містику і потойбічне підвела його, адже війну він явно не виграє?

В першу чергу, війна - це певне жертвопринесення, криваве жертвопринесення. І його завдання - навіть не виграш війни як такої. Його головне завдання утриматися на троні у себе. І друге завдання - це питання здоров'я. У Путіна просто божевілля на самому собі, на вічному житті. Вічний такий ось правитель. І війна, загалом-то, для цього.

У війні взагалі ніколи не буває переможців або переможених. Війна - це жертви, руйнування, кров. І для цього Путін ось це все і затіяв. Це основна причина.

Відео дня

Все ж, як ви вважаєте, на нього реально мають вплив шамани?

Справа в тому, що Путін не раз навіть сам брав участь в певних обрядах, пов'язаних з шаманізмом. Причому, якщо брати його найближчих підлеглих, я маю на увазі Шойгу, міністра оборони, який сам родом не те з Сибіру і практикує активно шаманізм. Це ж незважаючи на те, що Путін абсолютно знає, що Шойгу як міністр більше, напевно, робить шкоди для армії, ніж користі.

Проте, якось його вигнати або якось на нього вплинути Путін навіть не збирається. Тому що те, що робить Шойгу, - ось ці всякі війни, криваві жертвопринесення, - Путіна абсолютно влаштовують.

Якщо навіть не тільки війну з Україною брати. Скажімо так, багато дій його міністра оборони, на перший погляд, дуже дивні. Якщо брати військову тактику, військову справу, фактично якщо брати його міністра Шойгу, то він розікрав половину армії – це абсолютно не секрет, і продовжує розкрадати її і далі. Але, тим не менш, залишається на своєму робочому місці.

Так, може, хтось Путіна зачарував, щоб він не помічав цих розкрадань?

Ні. Справа в тому, що Путін ставиться до цих розкрадань, у власності, як до якогось фінансового відкупу. Є, грубо кажучи, приношення у вигляді жертв для досягнення своїх цілей, а у них ще додаткове як відкупитися – фінансами. Для цього, загалом-то, Шойгу робить все можливе. У магічній практиці це абсолютно нормально.

Тому, якщо брати Путіна, то він і до влади прийшов за допомогою всіляких практик. Причому, він якось примудряється поєднувати християнство і шаманізм. Я не здивуюся, що навіть може якісь просвітництва у нього з інших напрямків є, як буддизм. Таке відчуття, що сам Путін - це якийсь вінегрет з езотеричних практик.

У Кремля є якісь, так би мовити, "штатні" екстрасенси, шамани? Може, він вже і екзорцистів завів.

Путін з моменту приходу до влади питання екстрасенсорики тримає під контролем. Всілякі практики з шаманізму практикує і Шойгу. Знову ж таки, ця ідея оточити себе штатом екстрасенсів, створити певні інститути, вивчати надздібності, - це він успадковував ще з радянських часів.

Він від цього не те що не відмовився, а навпаки навіть, скажімо так, активно це все фінансує. Тобто, це для нього абсолютно нормально. Він вважає це буденною практикою.

Тобто, в Кремлі може бути якийсь спецвідділ, пов'язаний з цими людьми?

Ні. Справа в тому, що там, в Кремлі, є кілька наближених до нього людей, які, скажімо так, виступають за подібне вивчення альтернативних практик і відповідають безпосередньо Путіну. А вже як вони контролюють екстрасенсів, де це і як відбувається, - ясна річ, що йому це навіть, напевно, особливо не цікаво.

Він просто виділяє фінанси на вивчення подібних тем... Це як стаття витрат. Тобто, є наближені до нього люди з надздібностями. Один з них - Шойгу. І є ще людина, яку він приховує.

Якщо Шойгу вже не раз, скажімо так, потрапляв у поле зору журналістів, і сам по собі як міністр він медійний, то є ще людина, про яку ми і не здогадуємося. Який теж цілком непогано практикує всілякі екстрасенсорні практики.

Путін з моменту приходу до влади питання екстрасенсорики тримає під контролем, - екстрасенс / скріншот

Чому ви вважаєте, що це саме одна людина, крім Шойгу?

Путін дуже схиблений на власній безпеці. У нього є кілька людей, яким він довіряє ще з моменту виборів. Але, насправді, сильних шаманів і жерців Путін побоюється. Тому всякі подібні речі він "замовляє" через когось. І в принципі, це абсолютно нормально.

А які здібності у Шойгу?

Таке відчуття, що він йде як спадковий шаман або родовий шаман. Він виріс десь в тих краях, де шаманізм – це як свого роду релігія. В принципі, шаманізм і можна назвати релігією для певних народностей. І Шойгу активно цим займається.

Скільки такі послуги можуть коштувати, якщо залучати людей? Наприклад, через когось щось просити зробити. 

Наприклад, з Шойгу Путін розрахувався посадою. Інші люди самі встановлюють ціну на свої послуги. Однак, коли подібна робота проробляється з VIP-клієнтами, то вона може коштує дуже дорого. І це суворо конфіденційно.

Чи поширена серед світових лідерів практика настільки сильної довіри до екстрасенсів і ухвалення рішень на основі їхніх порад? Чи допомагають екстрасенси українській владі?

Напевно, наш президент - єдиний з усіх попередніх, хто не звертається до екстрасенсів. Якщо ми візьмемо всіх, хто був до нього, то під час виборної гонки, наприклад, кожен на гору Афон забереться для просвіти. Ясна річ, що до гори Афон підключається ще й консультація якогось екстрасенса. 

Скажімо так, Зеленському можна віддати належне, що він, напевно, єдиний з усіх наших президентів України, які були, якого ми не бачили, щоб будував нову церкву, наприклад, або забрався поспілкуватися до якихось старців.

А якщо брати попередні передвиборчі перегони, - один Янукович тільки чого вартував. Він і на горі Афон був, там якісь (рекомендації - УНІАН) старці йому дали…

Проте, кожен наш політик в обов'язковому порядку йшов до якихось мольфарів в гори щось там питати. Це здається дивним, але ми ж все це бачили, це не таємна інформація.

Чи поширена серед інших світових лідерів така практика? Можливо, не серед тих, хто зараз при владі, а хто був раніше.

В Америці, наприклад, дуже розвинена астрологія. При чому у місцевих астрологів досить хороші зарплати. А ось в східних країнах екстросенсорика взагалі заборонена. Але тим не менш, те, що заборонено, то притягує подвійно. Тому вони можуть викликати людину для консультацій в іншу країну, і це буде конфіденційно.

Ще один цікавий нюанс: деякі шамани кажуть, що Путін переможе у війні, інші - навпаки. Як так виходить?

У Путіна є серйозна проблема зі здоров'ям. Він маніакально намагається втриматися на своєму місці. Наприклад, коли будуть вибори в Росії, президентом залишиться або Путін, або йе місце займе його приймач. Якщо завдання, грубо кажучи, стоїть ось так, то в принципі, він свого домігся. Тобто, він не програв у цій війні. У цій війні програли, скажімо так, звичайні росіяни, українці... Війна є іншою метою, війна - звичайний ритуал.

У Путіна є серйозна проблема зі здоров'ям, - екстрасенс / скріншот

А які у нього проблеми зі здоров'ям?

Я робив кілька розкладів на Путіна: у нього, дійсно, закладена якась програма, аж до онкології. Це те, що зараз. У нього є реальна проблема зі здоров'ям. І за допомогою бойових дій він намагається себе на якийсь час стабілізувати.

Це у якого саме Путіна? Тому що кажуть, що у нього кілька двійників.

У справжнього. Двійники, скажімо прямо, є у будь-якого президента. Це абсолютно нормально.

Чи може бути, що на двійників відходить частина негативу? Адже ймовірно, хтось намагався якось надприродними силами вплинути на Путіна. А оскільки на публіці з'являються двійники, то чи міг на них частково відходити цей вплив?

Якщо брати двійників, то їх і наймають для того, щоб весь негатив йшов на них. Як і у фізичному плані усунення Путіна, як і в якомусь екстрасенсорному. Вони за це, загалом, зарплату отримують.

Тобто, вони на роботі, і це нормальне явище. Тут немає нічого такого. Вони знають, на що вони йдуть. Подібні речі обговорюються.

Якщо вірити в силу думки, то як тоді так складається, що вся Україна і більшість світу ненавидять Путіна, а на нього це ніяк не впливає? Або все ж впливає?

Це взагалі складне питання. Я знаю дуже багато негативних людей, які безпосередньо займаються чорною магією... Людина може роками робити якийсь негатив все і всім, і з ним нічого не буде. Тут треба дивитися, що буде з його, припустимо, онуками, що буде з його родом.

Якщо ось так провести аналогію з будь-яким диктатором, взяти того ж Сталіна, то треба переглянути, що сталося з його дітьми. У Гітлера, наприклад, взагалі просто обрив роду.

Насправді, до Путіна не тільки ж ми так негативно ставимося: ще Грузія, Абхазія, ті ж дагестанці, які його проклинають вже, напевно, десятиліття.

Це особливість таких людей. Ми хочемо вірити, що з людиною, яку всі проклинають, щось трапиться. Але практика показує, що це абсолютно не факт. Що це може статися з його дітьми, родичами.

Причому навіть коли з дітьми або онуками щось трапляється, вони ці проблеми не пов'язують з родом своєї діяльності. Вони і далі продовжують творити подібні негативні речі, аж до того, що діти або онуки потрапляють в лікарню, не складається у дітей щось з особистим життям, - проте, все одно вони будуть це робити.

А ця можлива онкологія у Путіна може бути викликана тим, що всі його ненавидять?

Хотілося б. Але у Путіна, скажімо прямо, і вік... Я схильний до того, що ця загальна ненависть все-таки призведе до обриву його роду. Тобто, це більше вплине на його дітей. 

До речі, Путін приховує своїх дітей. Чи може це бути пов'язано з тим, що він боїться впливу на них чорної магії?

Коли ти обіймаєш певну посаду, а вже тим більше, коли ти сам береш участь у всіляких практиках, то це абсолютно нормально – не показувати на загальний огляд своє особисте життя. Це абсолютно нормальне явище, тому що при подібного роду діяльності, природно, якийсь негатив відіб'ється на твоєму оточенні, на твоїх близьких. Тобто, в цьому плані Путін робить все абсолютно грамотно.

Ви сказали, що у Путіна онкологія. Які шанси, що він може померти від неї?

Це дуже складне питання. В принципі, я взагалі думав, що він вже повинен був померти. Але, тим не менш, за допомогою медицини, за допомогою всіляких окультних практик йому постійно продовжують існування.

Чи може бути, що справжній Путін помер, а зараз ми бачимо його двійника?

Навряд. Він проводить певний час в лікарні або в ізоляції від оточуючих. І ось ця ідея замінити себе кимось у нього вже останніх, напевно, років десять. І таки так, у нього є двійники. Якщо ми придивимося, на деяких відео є люди, які відрізняються від нього навіть візуально: то худіші, то повніші.

Але сам Путін живий. Це ми приймаємо бажане за дійсне. Зрозуміло, коли ми бачимо на екрані двійника, - ми всі радіємо, що: "О, нарешті!". Насправді, це велика помилка.

Так, він хворіє і хворіє серйозно. Але ці люди - це дійсно двійники. Не в плані того, що Путіна поховали і замість нього виставили якихось акторів. Він десь перебуває: в кремлівській лікарні або у себе в якихось заміських апартаментах. Просто на публіці ми бачимо абсолютно іншу людину.

Ясна річ, що ці поїздки і в Крим, і ледь не на лінію фронту, - зрозуміло всім і очевидно, що Путін туди... Він настільки себе любить, що він туди просто не поїде.

Чи можете ви порадити і радите ви взагалі так робити, - якийсь, умовно, ритуал або якусь фразу, думка, якою бажаючі можуть спробувати вплинути якось на Путіна, можливо, допомогти йому "одужати"?

У даний момент для нас він навіть вигідніший, ніж якби він зараз помер. Тому що він собі вже підібрав приймача з силових структур. Ця людина буде молодшою за нього. А вже якщо вона спробує навести лад в російській армії, ми зможемо впоратися з Путіним. Але не треба забувати, що московитів в плані населення в чотири рази більше, ніж нас.

Тому нам потрібно докласти зусиль, щоб росіян відігнати на їхні території. Заміна Путіна ні на що не впливає.

Я бачу, що 2024-й рік буде мирним для нас, - Дульський / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Ви маєте на увазі, що їх потрібно прогнати ще за правління Путіна?

Так, нам цю ситуацію вигідніше вирішувати саме з Путіним, а не з його приймачами, які будуть, однозначно, з силових структур, і які можуть ще зайнятися реформою російської армії. Нам це просто не вигідно. Нам вигідний Шойгу з його розхлябаністю, корупцією і, скажімо так, коли він використовує людей просто як гарматне м'ясо. Чим хтось прийде, спробує реформувати Кремль з усією армією ... Нам простіше, скажімо так, поставити крапку з Путіним.

Скажіть, коли закінчиться війна?

Я щиро сподіваюся, що цього року. Або закінчаться активні бойові дії і локалізуються на невеликій ділянці України. А може бути навіть в цьому році ми прийдемо до якихось угод з росіянами. У них не вистачить ресурсів, щоб проводити щось наступальне. Більш того, навіть ми можемо схилити їх до капітуляції, виведення військ. Тобто, у нас в цьому році будуть великі шанси.

Я бачу, що 2024-й рік буде мирним для нас. У цей час ми повинні поставити жирну крапку з росіянами. 

Тобто, карти кажуть, що перемога буде за Україною, правильно?

Так, звісно! Чесно кажучи, карти показували, що у нас було кілька таких сильних перемог, де можна було б вже росіян до якоїсь або мирної угоди підштовхнути, або ще якось на них натиснути. Знову ж таки, це лише попередній прогноз. Але наступний рік - це однозначно буде точка з росіянами.