Не варто сперечатися і влаштовувати скандали з Терезами / фото ua.depositphotos.com

Знак Зодіаку Терези вважається одним з найспокійніших. Однак підкорити їхнє серце і знайти з ними спільну мову непросто. Експерти назвали 5 дієвих способів, які допоможуть налагодити контакт з Терезами.

Забудьте про агресію, Терези цінують спокій

Не варто сперечатися і влаштовувати скандали з Терезами. Вони дуже не люблять гучні сварки і агресію. Тому якщо ви хочете завоювати серце Терезів - спілкуйтеся з ними спокійно і без зайвих емоцій. Якщо ж скандалу уникнути не вдалося, постарайтеся промовчати. 

Навчіться розмовляти та ділитися своїми думками

Терези дуже образливі і вимогливі, вони здаються потайними і спокійними, але в них вирує ураган. Цей знак Зодіаку ставить любовні стосунки на перше місце і хоче "поглинати" всю інформацію про свого обранця. Діліться з ними думками, спогадами про дитинство, їм це сподобається.

Відео дня

Просіть вибачення і поговоріть про все прямо

Ви можете легко відштовхнути від себе Терезів, якщо будете намагатися робити натяки, а не говорити про все безпосередньо. Вони не люблять інтриг і цінують прямолінійність. Крім цього, Терези цінують сильних людей, які вміють визнавати свої помилки і просити вибачення.

Оточіть Терезів увагою

Терези бояться самотності. Вони жадібно ставляться до уваги і обов'язково оцінять, якщо ви будете завжди поруч з ними. Частіше проводьте час з Терезами, кличте їх на прогулянки і пропонуйте свою компанію. 

Не намагайтеся показати свою перевагу

Терези не терплять суперництва та їх дуже ображає, коли хтось намагається довести їхню неправоту. Не варто показувати свою перевагу і сперечатися з представниками цього знаку Зодіаку. Частіше хваліть Терезів, заваліть їх компліментами і принесіть в їхнє життя гармонію, тоді вони точно будуть відповідати вам взаємністю.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які випробують феєрверк емоцій вже в січні.

Вас також можуть зацікавити новини: