До Нового року залишився всього один день / itmua.com

До Нового року залишився всього один день, і ви напевно вже потурбувалися, де, з ким і як його зустрічати. Проте на всяк випадок ми вам розповімо, що точно не варто робити в Новий рік, щоб не зіпсувати свято своїм рідним, друзям, а головне - собі.

Їсти все і побільше

Салат олів'є ми закушуємо куркою упереміш з усіма видами риби / smachno.ua

Читайте такожНовий рік 2020: рецепти смачних салатів до святкового столуКоли сідаєш за святковий стіл і очі розбігаються від великої кількості всіляких страв, зрозуміло, хочеться спробувати все. Салат олів'є ми закушуємо куркою упереміш з усіма видами риби, а потім поліруємо все це нарізкою з ковбаси, бутербродами з ікрою і солодким желе. Холодець так взагалі найкраща закуска після кожного блюда. Чи варто говорити, що заснути з баскетбольним м'ячем замість живота потім буде складно, а на ранок від тяжкості та здуття ви не будете знати, куди бігти і що робити.

Почати пити раніше

Стоять в холодильнику пляшки шампанського вже давно ваблять / Фото open.az

Пляшки шампанського, які стоять в холодильнику, вже давно кличуть і, здається, так і просять їх відкоркувати. Але ви ж не хочете напитися задовго до зустрічі Нового року і опівночі вже спати обличчям у салаті?

Відео дня

Купувати подарунки в останній момент

Викроїти час на покупку подарунків серед робочого тижня досить складно / besthqwallpapers.com

Читайте такожАстролог назвавши 4 знаки Зодіаку, які розбагатіють в 2020 роціВсі ми люди зайняті, тому викроїти час на покупку подарунків серед робочого тижня досить складно. Але поставте себе на місце друзів і подумайте, чи буде їм приємно отримати в подарунок залежаний гель для душу з найближчого супермаркету або інший знеособлений подарунок, куплений в останній момент лише для того, щоб відбути номер?

Покликати гостей за кілька годин до початку - нехай допомагають

Толку від гостей, звичайно, буде мало: з'ясується, що лише ви самі в змозі як слід нарізати овочі для салатів і змішати з майонезом. Чи потрібно говорити, що в передсвятковій метушні, коли всі заведені, гості можуть почати вас дратувати ще до початку святкування?

Вирушайте святкувати в малознайому компанію

Ілюстрація УНІАН

Читайте такожУ чому зустрічати Новий 2020 рікЗамість попереднього варінту можна наслідувати такий. Однак існує ризик, що малознайомі люди будуть поводитися зовсім не так, як ви від них очікували. У підсумку поговорити вам буде ні з ким, зайнятися нічим, і доведеться вирушати додому одному темної ночі - все краще, ніж сидіти в куточку і нудьгувати.

Терміново переробити всі справи до Нового року

Звичайно, добре вступати в новий рік з усіма вирішеними питаннями, однак не варто прагнути в останній день закрити всі гештальти. Розриваючись між усіма справами відразу, ви дуже втомитеся до вечора і від святкового настрою не залишиться й сліду.