Валентинка - як зробити валентинку своїми руками / УНІАН

До Дня святого Валентина закохані готуються особливо: розкуповують вже готові подарунки у крамницях, прислухаючись до побажань партнерів. Проте головним атрибутом свята є, звісно ж, валентинка – листівка у формі серця з теплими тематичними привітаннями.

Читайте такожНе Валентином єдиним: календар сексуальних свят на 2020 рік

Валентинку, зроблену своїми руками, можна дарувати й друзям та близьким, до яких відчуваєте щиру прив’язаність або осяйне проміння любові.

Відео дня

Для ескізів валентинки використовуйте картинку, згодиться для валентинки й шаблон – його можна придбати у магазинах канцтоварів або виготовити заздалегідь власноруч.

Послання у конверті

podarki

Нанизуйте 6-8 сердець на нитку і вкладіть до конверта. На кожному сердечку можна написати слова, що потім складуться у фразу. Головне не переплутати початок і кінець, коли вкладатимете послання до конверта.

Валентинка з фото

Спільне щасливе фото може стати найкращою валентинкою до дня всіх закоханих. Для виготовлення треба додати у фотошопі стрічку з побажаннями, кілька сердець і вставити все у симпатичну рамку; або зібрати валентинку з фотокарток.

Валентинка з кавових зерен

comfy

Якщо ваш партнер обожнює каву, його порадує валентинка з кавових зерен. Запечіть у духовці (розігрітій до 50 градусів) тісто з яблук, молотої кави, кориці й ефірної олії, клею ПВА і крохмалю. Головне, аби тісто мало форму сердець. Отримані «листівки» треба прикрасити акриловими фарбами та цілими зернами кави.

Об’ємна валентинка своїми руками – найоригінальніший варіант привітання.  

Листівка-сердечко

Складіть навпіл аркуш червоного картону та виріжте на нього однакові серця. Всі серця згинаємо навпіл і вклеюємо один в одного на місці згину. Отримане об’ємне серце приклеюємо до листівки.

Всередину листівки вклеюємо квадратний або прямокутний лист білого картону для тексту.

Валентинки зі свічками

Наклейте на листівку чотири маленьких святкових свічок і намалюйте над ними чарівні серця червоним кольором.

Валентинки з ґудзиками

podarki

Візьміть аркуш цупкого білого картону, завчасно обведіть прозорим клеєм майбутнє серце і прикріпіть до нього ґудзики червоного і рожевого кольорів.

Валентинка для коханого

Валентинки своїми руками з паперу можна дарувати й партнерам у шлюбі, адже вітальні листівки не обмежуються їхнім використанням щойно закоханих, друзів тощо.

Валентинку як листівку можна оформити у формі серця, цукерок або гаджетів.

У мережі сотні пропозицій того, як зробити валентинку. Ось кілька ідей ؘ– як зробити валентинку своїми руками та як підписати валентинку.

Валентинки у небі

Візьміть аркуш цупкого картону, складіть його навпіл й обріжте так, аби листівка була квадратною. Обклейте листівку ззовні та зсередини крафт-папером. Наклейте на зовнішній бік листівки вирізані з паперу хмари й серця, а також повітряні кулі. Домалюйте тонким маркером або фломастером кошики для повітряних куль.

Букети з сердечок

Для того, щоб зробити валентинку своїми руками оригінальну, скріпіть 6-8 сердець разом з допомогою шпильки. Отриману «квітку» чіпляємо до гіллячки, якою може стати проволока, коктейльна трубочка чи реальна гілка дерева. Робимо 5-7 таких квітів для букета.