День автомобіліста 2022 / depositphotos.com

Щорічно в Україні відзначається свято тих, хто не уявляє свого життя без машини - будь-то автолюбитель або професійний водій. У події немає фіксованої дати, але в 2022 році свято випадає на 30 жовтня. День автомобіліста в нашій країні відзначають всі бажаючі, а не тільки ті, хто працює з технікою регулярно.

День автомобіліста 2020 - історія свята

Цю подія, як і багато свят в Україні, вперше почали відзначати в СРСР. Правда, на той момент, торжество називалося інакше- "День працівника автомобільного транспорту". Тобто, справедливо вважати, що це свято, в першу чергу, стосується шоферів особистого і службового транспорту і тих, хто займається ремонтом і обслуговуванням техніки.

Щорічно День автомобіліста відзначають в останню неділю жовтня, в 2022 році свято випадає на 30 жовтня.

Відео дня

З Днем автомобіліста - листівки і красиві привітання

День автомобіліста 2022 / листівки УНИАН

Вітаю з Днем автомобіліста! Нехай машина завжди буде на ходу, нехай в житті будуть повороти тільки в кращу сторону. Бажаю впевненості за кермом, успіху в будь-якій поїздці, удачі на будь-якій дорозі і щастя в кожному дні!

***

Вітаю з Днем автомобіліста. Нехай ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить зелений. Нехай погода в душі буде завжди сонячною. Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов'ю. Бажаю, щоб ніколи не було бажання зупинитися, але гальма працювали завжди. А ще здоров'я, добробуту, уваги і простого людського щастя.

Як привітати з Днем автомобіліста / листівки УНИАН

Вітаю із Днем автомобіліста. Бажаю в дорогу завжди брати з собою гарний настрій та удачу. Нехай гума не псується, кермо слухається, мотор працює чудово, карбюратор не барахлить, машина ластівкою літає, а життя буде справжньою казкою.

***

Сьогодні свято для всіх автомобілістів, професіоналів і любителів! Бажаємо всім святкової атмосфери, де б ви не знаходилися, рівних і чистих доріг, повних баків, ввічливих інспекторів, приємних пасажирів, легких рейсів і загального здоров'я. Нехай в житті все відмінно йде! З Днем автомобіліста!

День автомобіліста 30 жовтня / листівки УНИАН

Вітаю із Днем автомобіліста. Побажати хочу завжди триматися вірного напрямку, тобто мчати назустріч своєму щастю, благополуччю та заповітним мріям, проїжджаючи повз невдачі та негаразди. Нехай автомобіль буде вірним супутником у досягненні успіху та реалізації життєвих планів.

***

Всіх автомобілістів і любителів вітаємо з професійним святом! Бажаємо гладкої дороги, правильної розмітки, завжди зеленого світла і повного бака! Нехай ваші чотириколісні помічники завжди сито бурчать, заводяться з півоберта і радують лихою їздою своїх власників! Ні цвяха, ні жезла!

Красиві привітання до свята / листівки УНИАН

Вітаю із Днем автомобіліста! Нехай ваша дорога життя буде довгим і захоплюючим, нехай не буде ям, дір і вибоїн, кожен новий поворот призводить до мети, мотор ніколи не глухне, гальма ніколи не підводили, а попутники завжди були дорогі вашому серцю.

***

З Днем автомобіліста. Бажаю впевнено рулити назустріч гарним світанкам, мрійливим заходом сонця. Бажаю, щоб кожна поїздка обходилася без форс-мажорів та будь-яких перешкод на шляху. Дотримуйся правил безпеки на дорогах і вигадуй власні правила щастя на життєвому шляху!

Вас также могут заинтересовать новости: