Як привітати з днем блондинок 2022 / depositphotos.com

Щорічно Всесвітній день блондинок відзначається 31 травня. Приводом для свята став сексизм - у 2001-му році дівчата-юристи та адвокати в США зрозуміли, що колеги-чоловіки не сприймають їх серйозно. Причиною тому став колір волосся і безліч стереотипів. Перша ХОДА проти дискримінації відбулася 9 липня 2001 року, а в 2003 році ЮНЕСКО заснував це свято.

УНІАН підкаже, як привітати білявих красунь в День блондинок 2022.

Всесвітній день блондинок - цікаві факти

Блондинами називаються люди, у яких світлий колір шкіри і волосся, а очі, найчастіше, зеленого або блакитного кольору. Вважається, що батьківщина блондинів - Скандинавія, де кожен третій житель має такий відтінок локонів.

Відео дня

УНІАН зібрав кілька гіпотез щодо людей зі світлим кольором волосся:

  • вважається, що у блондинів больовий поріг нижче, ніж у людей з більш темними кучерями;
  • Афродіта була першою знаменитою блондинкою;
  • середній рівень IQ у блондинок вище, ніж у рудих або брюнеток, саме блондинки частіше займають керівні посади;
  • ген блондинів поступово зникає з планети - вчені вважають, що до 2202 року ми можемо втратити його зовсім;
  • кілограм волосся натурального кольору блонд коштує близько 1000$;
  • волосся у блондинів здаються тонкими і рідкісними, але це не так - шевелюра у білявих красунь пишніше і густіше, ніж у кого-небудь.

Одна з найвідоміших блондинок Мерилін Монро не була такою від народження - він знебарвлювала своє волосся. Крім того, ходить легенда, що актриса навідріз відмовлялася зніматися у фільмах, якщо крім неї там буде ще хоча б одна дівчина зі світлим волоссям.

З днем блондинки - картинки і привітання

Усіх власниць шикарного білявого волосся вітаємо з їхнім днем. Нехай цінують вас не лише за привабливу зовнішність, а й креативність, життєрадісність, індивідуальність, світлу розумну голову. Щастя вам, дорогі блондинки!

Привітання з днем білявок / bipbap.ru

Вітаю з Днем блондинок. Бажаю завжди залишатися яскравим сонечком, білою смугою в житті близьких людей, яскравою удачею і доброю надією. Бажаю прикрашати цей світ бездоганною красою і світлою головою, бажаю бути щиро коханою і неповторною.

***

З днем блондинок! Блондинки - це краса, ніжність, витонченість. І нехай існує думка, що вони дурні, насправді всі блондинки тільки вдають, щоб примудритися і провести всіх. Будь найщасливішою білявкою на всьому білому світі!

День блондинок 2022 / bipbap.ru

Вітаю з Днем блондинок. Бажаю завжди бути яскравою і ефектною, чарівною і неповторною. Нехай твою світлу голову завжди відвідують цікаві думки, нехай твоя посмішка і краса наповнює світлом щастя і радості цей світ. Йди по життю, в собі не сумніваючись і кожен раз переконуючись в тому, що блондинка - це ніжність, пристрасть, принадність і витонченість.

***

Вітаю із Днем блондинок. І хто б як би не жартував щодо кольору твого волосся, я бажаю тобі завжди залишатися приголомшливою, вишуканою, розумною, красивою, талановитою, чарівною та чудовою жінкою. Будь щаслива, улюблена і успішна, затребувана у сфері своєї діяльності та обожнювана у колі своєї сім'ї!

Як привітати з днем блондинок / bipbap.ru

Всіх білявих красунь вітаю з Днем блондинки! Бажаю, щоб стереотипи вас не торкалися. Щоб золото волосся зачаровувало і вабило своїми переливами і відтінками. Щоб жіноче щастя відбивалося в палаючих очах. Будьте вічно молоді і незрівнянно красиві!

***

Вітаю вас, мої милі біляві створіння. Ніколи і за жодних обставин не вірте забобонам про рівень інтелекту блондинок. Це заздрість! Продовжуйте так само сміливо і впевнено йти життям. Продовжуйте так само віртуозно та чарівно підкорювати цей світ. Ви найпрекрасніше, що ангели подарували цьому світлу. З днем блондинок!

День блондинки - вітання / bipbap.ru

Всіх білявих, світловолосих - дівчат, дівчат, жінок і бабусь, вітаю З Днем блондинок. Будьте чарівними і нездоланними, нехай ваші посмішки роблять цей світ прекрасніше!

Вас також можуть зацікавити новини: