Красиві костюми на Хеллоуїн для дівчат і хлопців / depositphotos.com

Найстрашнішим святом в році по праву вважається Хеллоуїн - день, коли, згідно з повір'ями, вся нечиста сила виходить в світ живих. Люди вбираються в страшні костюми, щоб відлякувати злих духів - так повелося здавна. УНІАН розповість, як зробити костюм на Хеллоуїн своїми руками і який образ вибрати саме вам.

Костюми на Хеллоуїн для дівчат 

Відьма

Лінивий костюм на Хеллоуїн / depositphotos.com

Найпопулярнішим чином на Хеллоуїн для милих дам вважається образ відьми. Для його створення необхідний одяг темних відтінків, такий же макіяж і манікюр. Ви можете вибрати, якою відьмою будете - фатальною красунею або страшною старухою. І той, і інший варіант прийнятний - адже на Хеллоуїн кожен перетворюється в абсолютно будь-яку сутність, головне - посіяти страх. В якості аксесуара цілком вдалими варіантами будуть гарбуз, чарівна паличка або навіть кіт.

Відео дня

Черниця

Костюм черниці на Хеллоуїн / depositphotos.com

Другий за популярністю костюм на Хеллоуїн 2022. Для реалізації цієї ідеї доведеться витратитися і купити чернечий одяг в спеціалізованому магазині. Додаткові аксесуари - хрест, чотки, молитовник. Буде ідеально, якщо ви попрацюєте і над макіяжем, сильно виділивши очі чорними тінями.

Наречена

Костюм нареченої на Хеллоуїн / depositphotos.com

Моторошний образ кинутої нареченої - кошмар не тільки в Хеллоуїн, але і в реальному житті. Не обов'язково для цього образу купувати весільну сукню - можна обмежитися звичайною білою з пишною спідницею. Однак, витратитися доведеться на фату, щоб костюм був реалістичним. Макіяж стандартний для такої ситуації - червоні губи, блідий тон обличчя і туш, що потекла. Волосся краще розтріпати - ви ж, все-таки, в печалі.

Медсестра

Костюм медсестри на Хеллоуїн / depositphotos.com

Ще один вдалий костюм для дівчат - образ божевільної медсестри. Створити його можна, купивши медичний халат і забруднивши його червоною фарбою, щоб створити вигляд кривавих плям. Не зайвим буде придбати і тематичну атрибутику - фонендоскоп, рукавички, клізму. Макіяж також повинен бути страхітливим - червоні губи і очі, підведені чорним олівцем.

Костюм на Хеллоуїн для дорослих чоловіків

Скелет

Що можна купити на Хеллоуїн чоловікові або хлопчикові / depositphotos.com

Чоловіки іноді вибирають для себе образ скелета - це просто і зручно, варто лише купити відповідний костюм, так як самому зробити його досить складно. Грімм в такому випадку простий - вибілене білою фарбою або тоном обличчя і густо підведені чорним кольором очі. До речі, в такий же костюм можна нарядити не тільки дорослого чоловіка, але і хлопчика.

Граф Дракула 

Костюм вампіра на Хеллоуїн / depositphotos.com

Вампір - також популярний міфічний персонаж, яким може стати чоловік до свята Хеллоуїна. Якщо ви хочете створити для себе такий образ, то знайдіть в шафі чорну сорочку, чорні штани і чорні туфлі. Доведеться купити мантію, адже без неї образ вампіра буде виглядати незакінченим. Ще один штрих - накладні ікла або вставна іграшкова щелепа, яку можна купити в будь-якому магазині іграшкових товарів для подібних свят.

Пірат

Костюм пірата на Хеллоуїн / depositphotos.com

Капітан Джек Горобець - один з найпопулярніших персонажів всіма улюбленого фільму. Вам нічого не заважає повторити його образ і вибрати для себе такий костюм. Якщо можливості стати Джеком у вас немає, то можна придбати в магазині стандартний костюм пірата, доповнивши його більмом на око і опудалом папуги.

Також УНІАН пропонує інші ідеї костюмів на свято, які можуть вам сподобатися.

Оригінальні костюми на Хеллоуїн / depositphotos.com
Костюми для пар на Хеллоуїн / depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: